BeCool - Oprema za mobitel

Bok,

Moj online store gdje se prodaja oprema za mobitel

BeCool je online store koji prodaje samo najpopularnije kućišta, maske i torbice za Samsung Galaxy S3, S4 i iPhone 5.

Zainteresiran sam za vaše mišljenje, kritike, pohvale, poboljšanja …

Hvala.

Sviđa mi se shop, dizajn i jednostavnost. Mješa se hrvatsko-slovenski jezik. Najbolje prevedi kako spada kad pucaš na neko drugo govorno područje. Izvršio sam narudzbu (Zlatko) i ok šljaka, al opet ti se mješa hrv-slo. Ostalo mi se sviđa :slight_smile:

I još nešto. Naručio sam dvije maske. Nije mi u narudžbenici prikazana dostava 10kn, ali je izračunato u ukupnoj cijeni. Iz iskustva ti pišem da bi ti bilo pametno odmah napisati podatke za uplatu jer ako ljudi duže vrijeme ne dobiju predračun, zaborave na to ili se predomisle. Večina očekuje odmah ponudu po kojoj mogu izvršiti uplatu. Željezo se tuče dok je vruće hehe :smiley:

Ok hvala, ću popraviti :slight_smile:

ćeš popraviti ako je stvarno tvoj store, ako ne boli te kuki jer si uspješno ostavio link :smiley:

Stvarno je moj store. Naruči nešto i ja ču ti odgovoriti :slight_smile:

za nas ovdje članove 75% popusta ? :slight_smile:

Može 15% :slight_smile:

Iako nebitno, font zamara malo. Kad vec u title-u, izmedju ostalih rijeci, imas keywordse “oprema” i “mobitele”, ubaci ih i u headere, textove i tagove fotki. Pa ce ti tako ovaj anchor “oprema za mobitel” logicno funkcionirati kod pozicioniranja na guglu. Nemozes u title staviti “Banane i jabuke” i pozicionirati se za te rijeci ako se te rijeci ne spominju u headerima, textu, tagovima fotki…
Fotke bi trebalo tagirati pa da korisnici naidju na web i kad rade “image search” (a kad traze to sto nudis…siguran sam da dosta njih pretrazuje i po gugl fotkama).

Sada je dostupna i mobilna verzija stranice
http://www.case4galaxy.com

Svi koji imate najnovije “touch screen” telefone molim ako možete malo testirati i pustiti mene znati kako se osjećate, ako sve radi kako treba, ispravke, prijedlozi, …
Hvala Vam.