Besplatan hosting na godinu dana

Zyma.com nudi besplatan hosting paket na godinu dana svima.

Specifikacije:

UNLIMITED Web Space
UNLIMITED Traffic
UNLIMITED Email Accounts
UNLIMITED SQL Databases
FREE CDN service
FREE Transfer & Setup
cPanel Web Hosting
99.9% Uptime Guarantee

Naručiti putem sledećeg linka:

https://www.zyma.com/order/?ccode=XMAS2012

Nisu potrebne platne kartice niti Paypal da bi aktivirali vaš račun.

Ja sam malopre aktivirao jedan nalog, javim vam kakvi su utisci Smile

evo registrirao sam se :slight_smile:
u svakom slučaju dobro dođe-

tnx :slight_smile:

Ja isto registrirao, čak sam prebacio jedan site tamo, i za sada mi se čini da sve super radi… vidjeti cemo kako ce se ponasati u buducnosti

Evo da se javim ponovo vezano za hosting, kao što sam rekao jučer sam jedan wordpress site prebacio na hosting, jutros me isti site dočekao hakiran.

Site je mjesecima bio na drugom hosting i nikakvih problema sa hakiranjima nije imao. Što se wp-a tiče, gledam da uvijek imam najnoviju verziju, plugine koristim samo provjerene ili koje sam sam napisao tako da nekako ne vjerujem da je skripta kriva za hakiran site, više mi djeluje kao da su upali na server pa redom unakazili sajtove.

Odmah se videlo da je tu nesto sumljivo, nisam ni hteo da se registrujem.

Čudno, evo od kako sam napisao temu (dva-tri sata unazad), držim 3 WP sajta i bez problema rade (ukupna poseta 2,3k/day)

Da stvarno zanimljivo, moguće da imaju više servera pa da tebe nije potrefilo… Uglavnom jako sam se iznenadio kad me je ujutro dočekao mail da je site hakiran i da pogledam, site je dugo vremena bio kad jedne domaće hosting kompanije, i stvarno nikada nikakav problem sa hakiranjem i sličnim stvarima, pa sam zato predpostavio da je hosting u pitanju. Možda sam i prerano zaključio, neznam stvarno…

Da se razumijemo, ovo je jako dobar hosting za 0kn, a ja se nadam da je ovo bio izdvojen slučaj i da se neće ponavljati. U svakom slučaju što se mene tiče imaju još jednu priliku, site je i dalje tamo i za sada je OK.

Do kada traje ova ponuda?

[quote=“ivan.m”]Evo da se javim ponovo vezano za hosting, kao što sam rekao jučer sam jedan wordpress site prebacio na hosting, jutros me isti site dočekao hakiran.

Site je mjesecima bio na drugom hosting i nikakvih problema sa hakiranjima nije imao. Što se wp-a tiče, gledam da uvijek imam najnoviju verziju, plugine koristim samo provjerene ili koje sam sam napisao tako da nekako ne vjerujem da je skripta kriva za hakiran site, više mi djeluje kao da su upali na server pa redom unakazili sajtove.[/quote]

Isti slučaj…

Nakon sto sam ispravio gresku dočekao me suspendovan račun.

Njesra je ovo.

Meni suspendovali bez razloga :frowning:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja