Besplatna Aircash Mastercard

Ne znam ni ja, ja sam mislila… možda se može adsense isplacivat na nju :face_with_hand_over_mouth:

Kako??Meni ne dozvoljava opste vise da uplatim A bon.

Pa mozda u ovo par dana da nisu nesto promijenili ja sam kucao A-BON pre neki 20 tak dana bez problema oko 250-300 eura i posle ne moze vise pisao im rekli da je BIH limitirana i da rade na tome sad da se uvodi i u BIH

Promjeni državu na njemačku i unesi abon, i vrati državu…

Ja imam dodatni način na koji mogu primati uplate, trošiš po eu bez naknada, alternativa onima koji nemaju povjerenja povezati svoju glavnu karticu na internet plaćanja…

Prodaj na olx , ja sam kupio dvije za 40km + dostava ..

“Kao prvo izdavač e-novca u Bosni i Hercegovini, Aircash omogućava usklađenost sa svim zakonskim zahtjevima, čineći plaćanja sigurnima i učinkovitima, kako za kompanije, tako i za građane", naglasio je.

Smatra da će Aircash ulaskom na bh. tržište napraviti značajna ulaganja te će biti posvećen ponudi inovativnih usluga koje nadilaze tradicionalne bankarske proizvode. Za kraj gospodin Udo Muller navodi da će Aircash započeti sa svojim uslugama u proljeće ove godine u BiH, što će popratiti zvaničnim objavama i intenzivnim marketinškim kampanjama.”

Ovo je iz intervjua. A ako upišeš u Google aircash bih vidjet ćeš da su sve vijesti o licencu vezane za unatrag mjesec-dva

1 Like

Mislim da sam pokusavala i to i da nije radilo..Jbg

Ja imam svaki mjesec preko 10 računa koje plaćam, sa Aircashom ih plaćam bez provizije za razliku od klasičnog internet bankarstva, to je ušteda oko 50€ godišnje… isto tako plaćanje je turbo brzo, deset računa platim za minutu… neusporedivo sa Bankom…

Kada nekom moraš poslat koji euro, ne moraš tipkat IBAN, pa opis plaćanja, pa poziv na broj… na Aircashu ga samo nađeš u imeniku i pošalješ koliko hoćeš… a stalno se nešto šalje, uvijek neke momačke pa se skuplja, pa rođendani, fešte…

Kažem, i nadoplata ENC-a odnosno autoputa, nadoplatiš za 5 sekundi, a svi znaju kako je išlo prije, broj enca, broj uređaja, i 14 zanemnkasti kod upisat, i još prije toga otić na benzinsku kupit taj bon…
pa ulaznice za reprezentaciju sam kupio par puta, pa i za koncert jednom…

Koliko ih hvalim, neko će pomislit da radim za njih, ali stvarno je tako, olakšavaju život… nedavno sam bio i na putovanju dva tjedna, koristio sam njihovu karticu jer i da mi ukradu podatke, gledam da nemam nikad više od 500€ na njoj, za razliku od klasične banke gdje primam plaću i gdje bi bio ozbiljan problem da mi ukradu podatke… za to se može koristit i virutal Revolut card, samo je obrišete nakon što se vratite doma.

2 Likeova

Link je još aktivan, iako piše da je akcija istekla 31.3. Svejedno ću probati naručiti dvije, jer mi aktualna istječe u desetom mjesecu. Zgodna stvar za online plaćanje, ostavio sam Paypal zbog Aircasha jer je jednostavniji.

1 Like

Je li tko dobio karticu?

Ne meni nije stigla kartica