[Besplatna Knjiga] Web Početnik

Pozdrav ekipa sa foruma,

Predstavljam jednu besplatnu knjigu za web početnike. Knjiga bi trebala biti dobra svima koji su tek krenuli u razvoj web stanica ili za one koji bi se htjeli upustiti u izradu web stranica ali još nisu počeli.

Knjiga dostupna na hrvatskom jeziku.
Formati: PDF, EPUB i MOBI.

Nadam se da će nekome pomoći

Daj link odakle se može skinuti. Ili sam čorav ili se ne može skinuti besplatno, traži ili uplatu, ili moju e-mail adresu…
S obzirom na sadržaj, knjigu ne bih čitao nego samo pogledao o čemu se radi, pa mi je bezveze davati za nju lovu ili e-mail adresu…

Email adresa je potrebna kako bi na e-mail mogao dobivati novosti o ažuriranju knjige. Ona je besplatna samo je potreban e-mail i kupiš je za 0$.

Ako stvarno ne želiš davati podatke i sl. i samo vidjeti sadržaj možeš pogledati na mojoj stranici jer je knjiga zapravo napravljena od sadržaja na stranici pa je i zbog toga besplatna.

Tečaji unutar knjige su:
http://www.lakotuts.com/tecaj/html/
http://www.lakotuts.com/tecaj/css-osnove/
http://www.lakotuts.com/tecaj/moja-prva-web-stranica-psd2html/

Pa nisi lud da mu daješ svoju pravu adresu.
Daj mu “desetminutnu” adresu sa http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html pa neka spama tu izmišljenu e-mail adresu.

Nema nikakvog spama ovdje… adresu niti ja ne vidim. Jedino kada objavljujem novu verziju knjige dobio bi email sa linkovima za skinuti format knjige koju hoće.

https://leanpub.com/gift_purchases/0XexTT7zfF199A6mua_osb