Besplatni web hosting panel? VestaCp, Kloxo, Zpanel?

Koji je po vama najbolji besplatni web hosting panel? VestaCp je postao bagovit, Kloxo je prenatrpan… Zpanelcp se vise ne razvija…

Webmin/Virtualmin

Močna platforma/panel.
Jedino što treba malo vremena dok ga ne skužiš

Vec duze vremena sada radim sa ISPConfig i mogu ti reci da je sasvim solidan, a svidja mi se to sto laufa na nginx bez ikakvih problema i ne kao apache wrapper.

Po meni centos web panel, http://centos-webpanel.com/

također,

ISPConfig postoji već jako dugo i dokazano je pouzdan
Glede dizajna jako zaostaje, no fukcionalnost je zapravo ono što svatko traži, tako da ISPConfig ipak prednjači, to je ipak projekt iza kojeg stoji komercijalni interes.

Za već spomenuti Virtualmin važi sve iznad…e da, dizajn/izgled se naravno može mijenjati, ali preporučam ostati na default-nom

LP

Panel mora biti fancy smancy, bas kao cpanel. Da korisnici koji ga koriste uzivaju u svemu tome i da lako bez problema podese domene i nesto za sto vjerojatno ni sami neznaju sto je.

za sve ostalo ne treba nikakvi panel.

Da ne otvaram temu, Hrvatski-Hosting.com ima u ponudi dedicated server (DR-16) za 310,00kn mjesecno, malo mi je čudna ta cijena, koriste centos webpanel.

da li ima netko iskustva s njima?

Pa to ti je 50$ mjesecno. Znam ja jednog koji je isto kupio takav dedicated server i isto toliko od prilike placa. Ali on nema 32gb rama nego 4gb rama. i 2 jezgre. Dok ovaj ima 4 jezgre.

E sad meni je sumnjivo jer znamo da sto vise Rama to vise para treba dat. A ovdje daju 32Gb rama. Sto bi kod nekih VPSova iznosilo oko 310$ a ne kuna… tak da najbolje pitas njih u cemu je caka.

1 Like

Otkada nude te servere u ponudi? To je vjerujem isti provider kao i nas… Koliko vidim po wayback masini u 3mj. ove godine nisu ih imali u ponudi, a mi smo krenuli s ponudom 1.1.2015. Ovi nasi hosteri jedino sto znaju je kopirati tudje ponude. Mi najmjerno nismo htjeli nuditi hetznerove servere s desktop grade cpu-ima : ))

http://www.serverlab.hr/dedicated-serveri/ managed ponuda istih :slight_smile: