Bez isprika blog!

Evo današnji dan, dobio sam neku inspiraciju i odlučio napraviti jedan dosta veliki blog. Mislim na sadržaj koji ću svakodnevno postavljati. Znam da za sada na blogu nema saržaja, ali zanima me kako vam se čini dizajn i sve to skupa?
http://bezisprika.blogspot.com/

Postavljati ću dnevno jedan do dva članka, jer ima i jedan prijatelj koji je zainteresiran za suradnju, tako da sadržaja neće nedostajati. Blog je vezan uz vježbanje, prehranu i motivaciju.
Slobodno pišite sve, nadam se da će biti i negativnih komentara kako bih mogao ispraviti pogreške. Domena će biti uskoro kupljena! :slight_smile:

Dobro izgleda, jedino promijeni font jer ne podržava naša slova tj. slova s kvačicama.

Rješio sam problem sa fontom.

Sve je to ok ali kakve ima veze naziv bezisprika sa prehranom, treningom etc…

Vjerovatno na temu ja nemogu ovo ja nemogu ono zato ime bezisprika bar ja tako mislim :smiley:

1 Like

Neka Vam je sa srecom :smile: i sam sam pokrenuo na bloggeru slican blog… trenutno se bavim kvalitetnim sadrzajem, a ide sporo, nikako da mi posjeta krene, jedino ono sto dodje sa facebooka kada objavim clanak ostalo lose…

Samo kako tako brzo dobijate lajkove na fb strani? Kupujete?

Imam dosta fb stranica pa zato dolaze lajkovi reklamiranjem.
Što se tiče naziva bloga, značenje bez isprika je vezano uz ljude koji non stop pronalaze isprike za nezdravu hranu i nevježbanje. Na engleskom to bi bilo no excuses.

Tema je bas dobra.
Nadam se da cete uspjeti i nesto zaraditi.

1 Like

Hvala Kron! :slight_smile:
Valjda će biti nešto :smiley:

Kupljena je .com domena, te je na FB stranici gotovo 10 000 likeova. Dodano je i dosta sadržaja, te će od sada sadržaj biti dodavan na dnevnoj bazi. Ukoliko ima zainteresiranih za razmjenu linkova neka se jave na PM :slight_smile:

Bravo, jako dobro sve to skupa izgleda.

Hvala :smiley:
Pokrenut je i YT kanal: http://youtube.com/bezisprika