Bezobrazluk platforme za mobilno placanje

#1

Zelim podijeliti sa vama bezobrazluk mobilne platforme za placanje, na koji sam danas naletio i stvarno sam iznenadjen. Naime koristim ih na jednoj stranici i vec sam negdje pisao u temi koliko uzimaju proviziju, pa onda onaj frustrirajuci proces isplate, pa cekanje 120dana pa 500e itd opce ludilo.

Danas dozivljavam novu “ucjenu”, uradio citav projekat novi i krenem ih kontaktirati da se odobri servis za tu novu stranicu, kada dobijam povratni mejl da su kao oni u medjuvremenu promijenili politiku poslovanja pa sada pri otvaranju naplacuju 300e.

E sad zamislite uzmu vam 300e na pocetku, pa kasnije vase transakcije se dijele na 3 dijela. Ili ako vam je cijena 3 eura, njima ide 1 euro, jedan ide vama i jedan telekomima. Znaci cisto klepanje love. I pored svega toga vas jos “muce” sa isplatama i svim uslugama.

Sta reci, ima li neko da koristi ove platforme, Fortumo sam kontaktirao ali radi moje politike sajta ne mogu koristiti njihove usluge.
A sve zivo sam zavrsio i sad sam bukvalno svezan i ne znam gdje i sta…Tacnije bukvalno sam ucijenjen i moram pristati na ovaj reket od 300e.

0 Likes