Bidding.hr komentari

Pozdrav drugari,

Evo ukratko da predstavim svoj site http://www.bidding.hr/
Poenta sitea je u koliko imate posao za obaviti, postavite oglas i u kratkom roku dobijete
ponude…you get the picture :smile:

Super ti je ovo svida mi se i dizajn i funkcije al trebat ces dosta na marketingu radit kako bi bilo prihvaceno jer svi ljudi su na bika.net koji traze takav aspekt poslova

Hej,

hvala na komentaru i komplimentu :smile:
Sto se tice marketinga, da znam … imamo nesto u planu malo vece. Iako je koncept malo drugaciji od trenutnih sajtova … prostora jos uvijek ima - nadam se :slight_smile:

Tesko je nesto takvo pokrenut kad nemozes nikako protiv tih webova sta pokrece 24sata i vecernji oni su recimo pokrenuli njuskalo a prije njuskala bio je plavioglasnik i ovi su to u roku par mjeseci potukli konkurencija bilo bi ti dobro kad bi za to naso neke partnere i reklama na televiji bi te jako dignula

Znam :smile:

Al opet ne mozes ni ici sa negativnim stavom odma’ :smile: znaci racunas unaprijed da nece biti lako.
imam partnera par u obliku velikih portala koji ce objaviti bannere - sponz. clanke … vidjet cemo :smile:

A opet mislim uz svu tu silnu konkurenciju - opet svaki od njih ima dio svojih korisnika.
A ovaj portal je full customized i nece ici samo za .hr plan je cijela regija pa mora negdje ubost :))

Probaj odma uzet i domene com.hr i ba i rs i eto regija je zadovoljena i probaj mozda neke nagradne igre otvorit za clanove i mozda neki seo uzet za web i nadat se najboljem

Ideja odlična, pogotovo u ovo vrijeme besposlice i besparice. Tehnički razradi rješenje, dobro ga dokumentiraj i možda da pucaš da te netko otkupi i zaposli na daljnjem razvoju?

Tomislave hvala puno znaci sto je od tebe. Inace ja sam davno bio clan foruma, no prestao sam dolaziti dugo :slight_smile: Pa evo reko’ da se pohvalim.

Sto se tice razrade jos uvijek se radi al sam pusti u promet cim sam imao nesto “stabilno”. Sve je dokumentirano kako treba, plan je tu a sada onaj najgori dio posla. :smile:
Ne bih jos uvijek isao na otkup, prvo sam koliko mogu :slight_smile:

Meni se također sviđa dizajn! Nadam se da ćeš uspjeti :smiley:

Da li si razmislio da omogućiš postavljanje oglasa bez potrebe za registracijom? Jednostavno se upiše oglas i dobije jedinstveni link na editiranje (koji korisnik naprosto bookmarkira) i/ili debelo, masno otisnut nekakav kod, nekakva kombinacija od slučajno generiranih 4-5 slova i brojki za koje se korisnika upozori da ih zapiše kako bi mogao oglas naknadno editirati. Treći način je da korisnik naprosto uz oglas upiše svoj e-mail. Kada poželi editirati ili pogledati svoje oglase, upiše u obrazac zahtjeva za pristup svoj e-mail i na njega dobije izravni link i/ili PIN koji mu služi za kratkotrajni pristup.

Registriranje mene osobno odbija. To je samo još jedan password koji moram zapamtiti, a za nešto što ću koristiti jednom u životu. Slijedeći puta kada dođem, moram restaurirati password i sl. Pogotovo ako je klasično s potvrdom preko e-maila i gluposti.

Scenarij je ovako vrlo jednostavan:

  1. Korisniku se čim otvori stranicu nudi obrazac za upis oglasa. Što može biti jednostavnije i privlačnije? Tko ne bi pokušao, pa da vidi – što ga košta? Obrazac ima dva polja: tekst oglasa i polje za e-maila. Korisnik podnosi oglas.

  2. Sustav ispisuje kôd s napomenom korisniku da ga zabilježi za slučaj da je upisao pogrešnu e-mail adresu ili budu kakvi drugi problemi. Također ga se upućuje da za naknadno uređivanje oglasa samo treba izabrati funkciju uređivanja oglasa i upisati isti e-mail.

  3. Korisnik koji je, recimo, u internetskom kafiću ili negdje vani zapisuje kod. Koji nije odmah pregledava e-mail i utvrđuje da je sve OK.

  4. Kada želi editirati oglas, korisnik upisuje e-mail i dobiva jednokratni link za editiranje i/ili PIN pomoću kojeg pristupa oglasu.

Ovo se može proširiti i da radi putem SMS-a.


Posebno bi ti bilo korisno da omogućiš “logiranje” putem Facebooka i Twittera i tako pojednostavniš korištenje i ujedno stvaraš glas i prisutnost među korisnicma ovih servisa.

Eh :smile:

Ovako registracija stoji, ne vjerujem da cu je sklanjati jos neko vrijeme. Upravo taj makar slican koncept sam imao i jos uvijek imam za ovaj projekt. Samo polako da zazivi, a u ostalom da sam cekao jos dok i to pokrijem - u svakom slucaju i ovako mi se oduzilo vise od planiranog. A za logiranje putem FB i twittera … to je next step definitivno.

Hvala na prijedlozima u svakom slucaju - lijepo je cuti razlicita misljenja :))