Bitcoin i altcoini - kretanja, analize i iskustva

evo ovaj čovjek na blogu BLOG | Blog dio web stranice HonorarniPosao.net je pametan … kaže ovako:

Zašto stalno govorim napad? Zato jer to je napad, napad na vrijednost Bitcoina kojim mu se pokušava srušiti vrijednost, potaknuti paniku, poljuljati povjerenje u Bitcoin i ponuditi Bitcoin Cash kao dostojnu zamjenu. To je plan. Kako netko to može izvesti? Tako da koordinirano postavi veliku količinu Bitcoina na prodaju ili da čak udara po bidu. Roger Ver ima puno Bitcoina, ali i njegovi suradnici, tako da im nije bilo problem izvesti taj napad i pritom zamijeniti dobar dio svojih BTC-a za BCH kojem će istovremeno napumpati vrijednost. Kada započnu napad (prodaju BTC-a) dalje nastupa panika malih neupućenih investitora i onda se nastavlja pad. Dovoljno ga je samo održavati novim količinama na prodaji kada god taj pad malo posustane. Namjerno se čekao vikend i usred vikenda je uslijedio glavni udar.

a ja sam u ovoj temi Bitcoin, pogledajte cijenu - #585 od korisnik9758789 16. septembra pisao ovako:

a neki od vas su toliko bili uvjereni u stabilnost i meni odgovarali

toliko o manipulacijama

još jednom:

https://pbs.twimg.com/media/DOiKl1HXUAE4Zr-.jpg