Bitcoin i altcoini - kretanja, analize i iskustva

coin je od kompanije kik. pogledaj kik aplikaciju na google play. 100 mil downloads. juce su integrisali kin u aplikaciju, probno… potencijal je veliki iako imaju 10t coins, mislim da ce cijena vrlo brzo otici 10x

Kupio 68k KINa pa što bude, valja probati dok je još u startu.

1 Like

Ja sam svojih 10 milijuna prodao prije par dana… :frowning:

Golem i SiaCoin po meni dva jaka potencijala ove godine, obratite pozornost na njih :slight_smile:

Malo sam proučavao (ICO) Digitex Futures Exchange DGTX i evo sažetka.

DGTX je coin koji izlazi 15.1 i na taj dan će se moći kupiti po 0,01$

Projekt koji stoji iza tog coina je Digitex burza koja će biti (ako se ne varam) prva burza bez provizija na kojoj će se trgovati futuresima. To će biti moguće tako što će se na toj burzi trgovati s njihovom izvornom valutom DGTX, pa ako sam dobro razumio, oni će pokrivati troškove stvaranjem i prodajom malog broja novih DGTX tokena svake godine pa se neće dirati u naše provizije kao sve druge burze. Dakle, svi koji budu htjeli sudjelovati na toj burzi, morat će kupiti DGTX coin što će tom coinu dignuti cijenu.

O kakvoj se prilici radi govori podatak da su malo prije objavili u telegram grupi da primaju 3,000 prijava po satu a telegram grupa je od jutros narasla na 3 000 članova a do 15.1 je još tjedan dana.

Više pogledajte u videu https://vimeo.com/242250527

UPUTE ZA KUPNJU

  • Prodaja DGTX Token počinje 15. siječnja i trajat će taj dan ili do prodaje svih 700 milijuna DGTX.
  • Prijavite se tako da upišete vaš email na linku https://digitexfutures.com/
  • Kada otkuca sat na njihovom webu (15.1) pojavit će se njihova ETH adresa na koju šaljete vaše ETH (dobiti će te obavijest na email ako se prijavite)
  • Kada oni prime ETH, u protuvrijednosti te uplate vama šalju DGTX po cijeni od 0,01$
  • Da bi ste bili spremi na vrijeme 15.1 morate imati spremne ETH i to na myetherwallet.com novčaniku jer mora podržavati ERC233 TOKENS
  • Nemojte slati bilo koju drugu valutu osim ETH ni s bilo kojeg drugog novčanika osim myetherwallet.com jer bi ste mogli ostati bez novaca

Napomena: Ulažete na svoju odgovornost, provjerite sve informacije na službenom webu, postoji mogućnost da nisam ispravno napisao sve korake.

2 Likeova

6 posts were merged into an existing topic: Zašto nije u redu stavljati referral linkove u Forum?

Pozz svima,evo da ne otvaram novu temu,htio bih postaviti svoje pitanje ovdje.

Zanima me kako uplatiti na GDAX account novce? Jednom prilikom isao sam do banke i pitao da platim u kunama i da na njihov (coinbase racun) uplata sjedne u eurima,no gospode iz banke su mi rekle kako to nije moguce.

Moze li mi netko pomoci kako da uspjesno nadoplatim svoj GDAX account?

iz PBZ uplatis u kunama normalno, coinbaseu stigne u Eur, ja sam uplatio prije 2 dana novac i stigne im odma, i onda prebacis na GDAX. samo mislim da imaju nekih problema ovih dana ja izgleda moram cekati 3 dana da mi puste transfer ETH koji sam kupio kod njih pa valjda ce bit sve uredu imaju dosta zalbi na redditu…

Ma zalbi ima na njih sve jer jednostavno nisu bili spremni na toliku navalu korisnika. Bitstamp je sredinom prosinca imao 100k registracija dnevno, tak je vjerojatno i sa ostalima.

Ne trebam raditi SEPA transfer ili trebam?

da SEPA stigne za 2 sata

Zanimljiv prikaz vrijednost kripta u odnosu na druge vrijednosti

3 Likeova

Sta misilite o Ethos cujem da ima veliki potencijal ? pošto ethos priprema i fiat gateway za svoju aplikaciju, pa će to biti puno bolje. Čak smatram da će ethos postati i glavna platforma, jer će imati i mobilnu aplikaciju, fiat gateway, univerzalni novčanik i još štošta.

Evo ponešto o Vergeu, koji je inače uz Electroneum moj glavni favorit među kriptovalutama: http://ivolipovsek.com/verge/

Verge je odlican ali ona prica sa John-om ih je dosta sjb*** no sada se oporavljaju od loseg marketinga… "greedy money = no money"
sta se tice gosp. John Mcafee-a totalno ga je ekipa popljuvala (zasluzeno), vise mu ne pali ono tvit pumpanje kripto-a.

Duze vrijeme iscitavam sve vezano za kriptovalute i rudarenje, planiram sad uloziti neki novac u ove sto su 0,1 i ispod, da li ste vi neke kupovali , koje imaju potencija i ostalo… ?

Vase misljenje hoce li Verge i DigiByte ic do 1 dolar ove god?
I sta mislite o Dogecoin vrijedi li to kupovat i cekat

po mojim procjenama XVG ima najvise izgleda doci preko 1US i puno vise…postoji objasnjenje…

Trenutna chart situacija… stop loss 1100 sathos
next target: 3000 (sto znaci da bi mogao uskoro lupit na .60 pa mozda i 0.80 ovih dana).

Sta se tice DGB-a, potreban mu je malo bolji marketing no definitivno coin koji ce sljedit i xrp i xvg…u svakom slucaju vrijeme ce pokazat svoje

Ovo će se događati i u 2018, treba pucati na slijepo pa što bude. Ja sam danas na mercatox.com ubacio 80 eura na 3 coina koji imaju market cap manji od 10 BTCa i cijene od 0,00nešto, po mogućnosti da su tek nedavno krenuli.

Novi XVG, XRP, TRX… čekaju i u 2018, sa 50 eura će neki dignuti stotine tisuća $.

Ja sam ulozio 100$ u XLM, 100$ u LEND i 100$ u LINK
Prema nekom mom misljenju bi trebalo rasti bar za 2x

U koji coin sa malom cenom da ulozim? Mozes mi predloziti neke ?