Bitcoin World Travel

BTC World Travel

Moj mali projekt, imam jos dosta posla, prvenstveno SEO i tekstovi ali otprilike sam ovako zamislio. Nasao sam si 2 krace zanimljive domene za brending, kad izaberem jednu logo i ostatak ce se izmijeniti.

3 Likeova

Svaka cast, ovo cu bookmarkirat da vidim dali ce ova super ideja uspjet.

Zar ovi apartmani stvarno primaju BTC?

Da svidja mi se ideja, generalno, iako nisam poznavatelj i korisnik bitkoina.
Pomislio sam da je WP sajt, ali vidim da nije.
Da li je ovo unikatni dizajn, ili neki dizajn sa npr sajtova themeforest.net?

Ovi primaju :grin: to su mi od roditelja apartmani, sad cu pomalo dodati poznanike unutra i onda oglasi. Ideja je da se svaki smjestaj moze platiti u cryptu, ako vlasnik ne zeli crypto a ima upit od gosta da bi platio u btc tu ja ponudim da uz 2-3% proviziju obavim transakciju.

1 Like

Joomla, placeni template i aplikacije, najbolje se snalazim u njoj, inace se bavim webom sastrane tako da i nemam puno vremena za nauciti.

nesto ti je mnogo spor ovaj site, ucitava mi ga cijelu vjecnost

meni se učitalo instantno…

@kay-cee pohvale za ideju, sviđa mi se jednostavnost i preglednost sajta, domena.

Samo naprijed!

Trebao bih još malo par slika smanjiti i za sada sam na standard hosting paketu mydataknox. To mi je isto i planu nadograditi kad dodje vrijeme.

Fora. Al ostao je jos jedan tezi posao kako napuniti site? Treba tu dosta love uloziti u marketing. Vecina ljudi koji drze apartmane su u ozbiljnijim godinama i nisu bas na TI sa crypto valutom. Al bilo bi fora da ga podignes, sretno !

U početku planiram 90% od uplata iskoristiti na oglase i marketing + koliko budem mogao jos odvajati od svoje place. Znam da sam usao u zeznutu nichu za rangirati se ali gledam ovo kao jedan dugoročan projekat. Imam jos neke ideje za stranicu koje moram dodati i kad sve bude gotovo mislim da kroz neko kratko vrijeme kad krene crypto ludnica da ce pomalo i krenuti zarada.

1 Like

Može li mi netko, kao crypto skeptiku, objasniti smisao ove ideje?
Btw mislim da bi ideja čak i moga uspjet zbog zaluđenosti vlasnika crypto valuta, iako mi uopće nema smisla.
Ti zapravo planiraš napraviti mjenjačnicu u pozadini ove stranice ili misliš da ćeš skupiti dovoljno ugostoteljaskih objekata koji će direktno primati crypto?

Da objasnim i zašto mislim da nema smisla… u drugim temama se pričalo o jednostavnosti zamjene crypto valuta za obične. Ako je već to izvedivo u par minuta, zar svi travel siteovi nisu crypto? :thinking:

A ako misliš da će ideja zaživjeti bez da prije uplate vlasnicima apartmana sam odradiš konverziju… mislim da nećeš daleko stići (barem ne u idućih x(x) godina).

U svakom slučaju, sretno. Ideja svakako nije za odbaciti :slight_smile:

1 Like

Pa da, ako to uvede airbnb i booking gotovo je.

Tako je, isto ko sto je onaj moon zeznuo Amazon, sad umjesto da Amazon ubira dolarcice Moon ubira, pomnozi u prosjeku 1 dollar po korisniku, pa ako je milijun korisnika milijun dolara …

Ideja je dobra jer mislim opet da se ponavljam, mi prelazimo na Crypto prije ili poslije, mislim da to vec i babe na placu znaju. Za mene osobno je najbolje da to sve ide sporo, ja bi volio da ide duplo sporije, ali dobro.

E sad kao sto @aaaaaa21 kaze on moze ponuditi nesto sto dugi ne nude, i to je najveca razlika njega i more (citaj miljun) stranica koje nude jedno te isto. Koje su sanse da sad ja napravim site isti ili cak losiji od ovih milijun i uspijem, a koje su sanse da napravim jedan unikatni koji nudi nesto sto drugi ne nude i uspijem… to i sam bog (citaj google) kaze u svojim zapovjedima.

P.S. naravno da su sanse da on prevesla najvece jako malene ali ako bude radio, ulagao, razmisljao i zivio svoj projekt onda moze skinuti i najvece, dok se oni prilagode on vec moze drmat, a vjerujm mi oni ce se prilagoditi, bez brige. A ideja je meni super jer je i meni sad dao jednu ideju za moju domenu koja je vezana za crypto a stoji vec duze vrijeme…

Odlična web stranica, ide u bookmarks. Thx.