Ako nekoga u HR zanima Garmin sat ovo mi se čini dobra cijena za 955 non-solar (350 eur)
https://www.garmin.com/hr-HR/p/777655/pn/010-02638-30
Na jednom Slovenskom shopu ima za 320 eur samo ne znam koliko su pouzdani
Ako nekoga u HR zanima Garmin sat ovo mi se čini dobra cijena za 955 non-solar (350 eur)
https://www.garmin.com/hr-HR/p/777655/pn/010-02638-30
Na jednom Slovenskom shopu ima za 320 eur samo ne znam koliko su pouzdani
@Kosana sad dosao do vremena da odgovorim, uopste nisi pogresio za njih. Ja ih koristim od 2017 god i veoma pouzdani i ozbiljni sto se njihovog posla tice.
Secam se te 2018 i produzivanje Hostinga, trebao produziti tipa 3-eg u mesecu a plata mi dolazila 15-og. Nikakav problem nije bio da me sacekaju, pa onda mi radili prebacivanje sajtova sa drugog Hostinga za 30 eura koje sam trebao platiti tek nakon sto su odradili sve to i onda poslali racun koji trebam da platim u roku od 14 dana. Dakle nikad nista sa stresom sa njima, sve se moze dogovoriti preko support tiketa.
U serverima koje imaju u Srbiji nema tu sta puno da se kaze. Ko ima domace sajtove zna o cemu govorim, meni se nasi sajtovi ocitavaju jako brzo bas zahvaljujuci tome sto mi se sajtovi nalaze na serverima odakle mi je publika.
@Kosana kada predjes taj komforan hosting paket koji imas onda ti se ljudi jave na mejl i objasne gde je problem i pokusavaju na sve nacine da prvo resite problem bez prebacivanja na veci paket. Jer meni se desilo da neki odredjeni plugin trosi 50% mog rama. Iznacili smo ga i resili tada taj problem.
@Hellas upravo to, podrska im je kao da sedis sa njima za istim stolom i komuniciras sa ljudima koji znaju da je za tebe taj Hosting biznis a ne zabava. Imas taj osecaj da radis sa ljudima, dok ovi drugi strani paketici za decu vise uopste ne gledam.
Sve u svemu 2017 sam poceo sa najmanjim shared paketom kod njih a danas imam najaci moguci koji oni nude taj MAX BIZ sa 12gb rama trenutno gura 10 ozbiljnih sajtova tako da sve preporuke za Unlimited.rs
@Kosana za refferel link nemas uopste sto misliti, takve stvari nikad me nisu zanimale jer ako cu se ja ovde cimati za nekih 50 eura da navatam preko tebe onda sam na pogresnom Forumu.
Ja sve ovo shvatam kao ozbiljan biznis i zahvaljuci ovom Forumu i dosta sata gledanja video materijala ja sam mogao pre par dana lupiti 2500 eura i uzeti sebi novi PC bez toga da to oseti moja porodica ili ja. Hocu reci batalite reff linkove vec uhvatite se ozbiljnog biznisa i samo jako.
mnogo sam se raspisao ne znam sta mi je
Ok, kapiram, mislila sam cisto simbolicno, kao “simbol zahvalnosti” jer defakto sam do njih dosla preko tebe.
Btw. Javili mi se ovi iz NameCheap i pripisali $30 za buducu kupovinu. Pozitivno sam iznenadjena.
Danas su izuzetno susretljivi
Ali inace sto se US/EU servera tice, kao i podrske, za mene su top value for money (cak i da mi nisu odobrili ovaj renewal po cijeni kupovine novog paketa…)
Kupio sam televizor TCL 55", radni sto koji se podize, zidni nosac na TV i jos nekih skula za po kuci