Blog komentiranje

Može li mi netko pojasniti blog komentiranje na hrvatskim blogovima?

Kako linkati na svoje stranice kad vidim da su sve adrese (linkovi) bez hiperlinka. Ime onoga tko komentira je povezano na njegov blog. Da li se može registrirati na blog bez da se napravi sami blog. Trebam li napraviti nekoliko računa kako bi mogao podesiti drugi anchor u svojem imenu? Kako povezati svoje ime na svoju stranicu a ne blog…

Eto, ako može neko objasniti… onako za bedaka.

Trazi stranice koje su rađene u wordpressu i normalno komentiras upises anchor i mail i URL.

na yahoo tražilici upiši ovo : “U COMMENT I FOLLOW” + "Leave a Reply"
i dobiješ kaj tražiš :lula:

Na većini blogova u polje ime/name upišeš svoje ime ili željeni anchor tekst (keywordi, ime stranice i sl,), polje za mail (mislim da ne treba objašnjavati), i polje za URL u koje upisuješ svoju stranicu, blog, šta već, kad ti je komentar objavljen to ime je automatski linkano na upisani URL, naravno pod uvjetom da je bila opcija ostavljanja istog.
Ako blog na kojem želiš komentirati traži registraciju prije samog komentara ne možeš više mjenjati anchor, a otvaranje par naloga baš i nije pametna stvar, plus ne vrijedi truda.
U većini slučajeva ti ne treba registracija za komentiranje pa tako za svaki novi koment možeš staviti drugi anchor (ime) i drugi URL ali je to već znak adminu da si tu samo zbog backlinka pa ti lako može obrisati komentar ili te staviti na spam listu.

[quote=“chief_wolfinjo”]na yahoo tražilici upiši ovo : “U COMMENT I FOLLOW” + "Leave a Reply"
i dobiješ kaj tražiš :lula:[/quote]

Stavis: Registration needed for commenting jer takvi su autoapprove

možeš točno napisati kak bih trebao napisati ?

hvala


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja