Blogger problem s brojem postova - promjena teme ne pomaže

Pozdrav.

Započeo sam avanturu s blogom o automobilima i naletio na problem. Učitao sam 128 postova s namjerom da ih objavljujem 3 na dan, kasnije malo rjeđe.

Problem je sljedeći: objavljeno je 17 postova, a na blogu kada listate stranice nalazi se njih 19. Poneki postovi su duplicirani. Također, ponekad neki postovi su objavljeni, ali se ne mogu naći na blogu.
Probao sam par različitih free tema i sa svakom imam isti problem. Jel moguće da je do Bloggera ili svaki developer na ovaj način ograničava besplatnu temu?

Poslao sam upit developeru teme, ali zasad nije odgovorio.

Jeste li se sreli s ovakvim problemom zasad?

Link na blog: vwcarspecs.blogspot.com

Hvala na pomoći.

Ako nije dopušten link, neka ga admin obriše, a ja ću ga zainteresiranim osobama poslati kroz poruke.

Nemam odgovor na ovu temu ali imam pitanje za tebe. Zasto ista gradis na Bloggeru? Zasto ne kupis domen i hosting i napravis sajt na WordPress-u?

2 Likeova

Pošto imam iskustva sa bloggerom do teme je najvjerovatnije jer se i meni desavalo da na primjer imam 20 postova online su 19 ili 18 znaci blogger ne prikazuje 1 ili 2 posta, vidi u podesavanja i broj postova podesi pa vidi hoce li se popraviti.

Moug ja ovo lako prebaciti na Wordpress ali sam htio početi bez ulaganja. Vidim da neki blogeri lijep novac uzimaju, a i dalje se vrte na besplatnoj platformi.

Probao sam sam u Layout promijeniti broj postova po stranici, ali nekad pokaže više, nekad manje. Jednostavno ostaje isti problem.

Pa ne bi bas migracija bila bez posledica, ako bi dosao do posete na bloggeru prilikom migracije bi ostao bez iste. Pa onda opet sve iz pocetka…
Kako god, srecno!

Istina. Ali cilj mi je s ovim projektom doći do 1$ na dan, pa bih ponovio to 5x, s drugim brendovima automobila. Također, kasnije bih te projekte koristio kao primjer za skriptu koju sam napravio za skupljanje podataka.

pa dobro su ti rekli shared hosting svoj domain i za svaki tip automobila poseban page i guras objave,na svom sajtu ,odmah,ulaganje je 10 dolara hosting i 5 domain…

Za projekte u koje planiram uložiti, prvo bih napravio profile po forumima, tako da kad krenem s projektom mogu odmah ih oglašavati, stavljati ih u potpis i slično.

pa dobro onda ti sve znas,kako treba ,

Ne kažem da znam. Hvala svima na savjetima, ali zasad ću se držati svog plana. Najveći mi je problem ovo ne prikazivanje ili dupliciranje postova.

Ajd što duplicira neke postove, ali zašto se prikaže stranica 4 i kada se klikne bude poruka “No results”.? I to na svakoj temi.

Nemoj samo ovdje otvarati dodatne profile, molim te, ne bi dobro završilo. :smile: :o:

1 Like

Ne bih, ne brini. Ciljao bih tematiku. Ako su automobili, onda forumi vezani za njih i uvijek jedan profil. Ne treba dodatnih profila.