Boja pozadine različita na CRT-u i LCD-u?

Stranice su izrađene u Dreamweaveru na CRT računalu. Na tom računalu boja pozadine je onakva kakvu sam i izabrala, a na LCD-u ta ista pozadina je crna? :neznam:
Zašto se to događa? I sada gledam kako da to ispravim, a nigdje nisam stavila naredbu da pozadina bude crna (gledam da nisam negdje nehotice postavila tu opciju, no nema ni toga).

Uobičajeno je da te dvi vrste različito pokazuju. Vjerojatno nisi nigdi pogrišila.

link ?? screen shot?

[quote=“Kika”]Stranice su izrađene u Dreamweaveru na CRT računalu. Na tom računalu boja pozadine je onakva kakvu sam i izabrala, a na LCD-u ta ista pozadina je crna? :neznam:
Zašto se to događa? I sada gledam kako da to ispravim, a nigdje nisam stavila naredbu da pozadina bude crna (gledam da nisam negdje nehotice postavila tu opciju, no nema ni toga).[/quote]

Nista neobicno za LCD… ne brini nista, na kvalitetnijim LCD ekranima ce biti OK.

Hvala, u međuvremenu sam uočila (zalutali) kod od prijašnjeg izgleda pozadine (koja je bila u jpg formatu) i nakon što sam to makla, na laptopu vidim boju pozadine kakva bi i trebala biti. No, provjerih stranicu na bratovom kompjuteru (prastari s IE preglednikom) i tamo je i dalje crna pozadina. :frowning:
Na LCD-u je sada možda OK, no budimo realni, dosta kućanstva još koristi starija računala, stoga bi htjela, ako sam odredila pozadinu da bude takva i takva, da se tako vidi u svakom pregledniku.

Poslano!

[quote=“Kika”]Hvala, u međuvremenu sam uočila (zalutali) kod od prijašnjeg izgleda pozadine (koja je bila u jpg formatu) i nakon što sam to makla, na laptopu vidim boju pozadine kakva bi i trebala biti. No, provjerih stranicu na bratovom kompjuteru (prastari s IE preglednikom) i tamo je i dalje crna pozadina. :frowning:
Na LCD-u je sada možda OK, no budimo realni, dosta kućanstva još koristi starija računala, stoga bi htjela, ako sam odredila pozadinu da bude takva i takva, da se tako vidi u svakom pregledniku.

Poslano![/quote]

Ako je na CRT monitoru crna onda je negdje zalutala neka css klasa, jer CRT monitori ne grijese sa bojama…

Dobro provjeri css.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja