Zanima me sta mislite o tome koliki je optimalan broj linkova na unutrasnje stranice na hempejdžu sajta, kod mene uglavnom na hompejdzu stoje kategorija i arhiva iz koje se mogu vidjeti svi linkovi, onaj fazon kolaps meni i pitam se da li je to previse linkova za homepage. kazu da gugl vidi do 100 linkova, a sta bude ako taj broj prelazi 100? je li bolje na homepejdzu prikazivat samo kategorije. pričam o wordpresu. je li bolje samo staviti recent post? nekako volim da citaoci vide sve napisane clanke i da lako mogu doci do njih. ali kad predje broj clanaka preko 100 bojim se da je to previse za homepage. imam arhivu po mjesecima koja prikazuje clanke kad se klikne na dugme pored mjeseca, a kad neko otvori clanak iz marta npr prikazuju se u arhivi svi mjeseci iz marta. da li je to dobro seo rjesenje, da li bi bilo bolje da kad se klikne na mjesec da mora da se ucita nova stranica? nasajtovima imam pagination ne znam i koliko je to bitno, ali kad se otvori homepage svi postovi se mogu pronaci preko brojeva stranice…
Uglavnom vjerujem da ste shvatili moje dileme i ako imate neko misljenje cijenila bih da ga podijelite sa mnom.