Cijena za prijevod i izradu dvojezičnog weba

Pozdrav! Zanima me koja bi bila cijena za prijevod i postavljanje te opcije za dvojezičnost jednog weba (nekih 5 podstranica + galerija od nekih 50ak unosa od kojih svaki ima opis)?

Napomena: ne tražim ja nekoga da to napravi nego pitam za sebe koliko useru da naplatim :smiley:

Uffff u startu greška u koracima. Nije ti trebala ta “Napomena” , jer ćeš u tom slučaju ovde dobiti odgovore sledećeg tipa: :smile:

“Pošto ti radiš i klinac si i nemaš pojma sa životom, samo dižeš WP i instaliraš temu bolje nemoj naplatiti ništa, tvoj rad ne vredi ničemu…možeš u najboljem slučaju da naplatiš od 5-10 evra”

“Ako hoćeš pak ja da ti sve to profesionalno odradim jer sam izmislio web dizajn i znam bolje od tebe šta ti treba…koštaće te tričavih 3500 EUR. Poz.”

Ja obicno visejezicnost naplacujem 10-15% vrijednosti weba + trosak prijevoda … a neka referentna tocka ti je 50-60 kn/kartici texta (1500 znakova ukljucujuci i razmake).

Al nista nije univerzalno … sve ovisi o projekta do projekta … koliko klijent ima para, koliko je spreman platiti, hoce li ostvarivati prihode tim webom … sve su to faktori koji utjecu na cijenu … zna se otprilike kod koga mozes koliko i na koji nacin.