Coinis.com - Vasa iskustva?

Slucajno sam naleteo na zanimljivu mrezu Coinis.com koja ima jako jako slican logo kao MonadPlug. Onda sam na njihovoj stranici na Facebooku pronasao sledecu fotku:

Zatim sam dublje ispitivao njihovu FB stranicu, takodje i IG profil, ocigledno je da su to nasi ljudi. Tacnije firma im je registrovana u Podgorici. Ceo tim im je sa nasih prostora. Da li je neko probao njih i da li vredi probati? :confused:

Imaju takodje kao MonadPlug tu Push reklamu. Ja zelim da pored Adsense ubacim i taj Push, medjutim toliko negativnih komentara (MonadPlug) na ovom forumu da sam odustao. Imam nekih 500k poseta mesecno i nebih da razbacujem publiku tek tako. Neki vas predlog?

Imaš na netu što kažu milion mreža za zaradu (boljih) ali i na ovom forumu dosta postova o raznim mrežama za zaradu. (push ili native reklame) Uvek možeš isprobati po neku mrežu

Što se tiče tih push nikad ih nisam voleo to je za mene lično toliko iritantno uff… verujem i posetiocima.Na kraju ako imaš toliko poseta drž se adsesnea verujem da ti donosi dobru zaradu

1 Like

Ma adsense ne skidam ja, na 1k imam oko 1 euro i time sam zadovoljan. Ali bih zeleo da probam tu zaradu da povecam sa Push, znam da iritiraju reklame ali svi mi ovo radimo zbog dolara i eura. :slight_smile:

meni na tntportal.ba monadplg donosi vise nego adsens kak sam skino nativmedia. Ali generalno, najbolja reklama je ona koju ugovorite sami :smiley:

1 Like

Koliko to više nego na Adsense? Koliko placa Monad na 1k suba (Push)?

Pričaš za Push monetizaciju na Monad? :blush:

U medjuvremenu, dobio sam odgovor od firme Coinis.com :blush:

Vase misljenje o ovoj ponudi?

Ne, ne radim te push. Ja nisam orjentiran na zaradu od adsense, nativ i slicno tako da nisam mnogo vremena trosio na optimizacije reklama tih. ali evo posljendjih 7 dana:

posljendjih 7 dana adsense: 5.65
psljendjih 7 dana monad: 23.95

Ajde ako imas 500k posjeta, daj mi malo vise detlaja odakle dolaze, spol, nisha sajta. Rado cu ti ja zakupiti neke reklame za sebe ili klijente.