.com za $1.99 - GoDaddy

Posljednjih dana sam se uhvatio registracije i potrošio sam sve moguće i nemoguće kupone. Dajem ponudu onima koji imaju namjeru transferirat ili registrirat .com domenu ili domene.

Dajem popis aktivnih (provjereno) kupona za registraciju ili transfer .com domene, GoDaddy registrar. 8 kupona je za $1.99 registraciju ili transfer, 4 su za $2.49 i hrpa za $2.95. Provjereno su i dalje aktivni i rade kod nas (nisu samo za U.S. i Canada). Za protuuslugu tražim da onaj tko uzme kupone registrira jednu domenu za mene i prebaci je na moj account. Taj netko treba biti član koji ima barem jedan pozitivno odrađeni posao i upis o tome u temi dobri/loši trgovci (treba mi u PM staviti link). Ime domene za mene ću mu reći na PM.

Za korištenje ovih kupona GoDaddy traži plaćanje debitnom ili kreditnom karticom, PayPal ne prolazi.

Može se javiti neograničen broj članova, isključivo na PM.

Nije da se điberim za 2 dolara, nego imam neke domene koje sam pronašao i nisu mi se dovoljno svidjele da bih platio redovnu cijenu pa ako nekome trebaju kuponi da kombiniiramo na obostrano zadovoljstvo :smiley:

Znam da kuponi dolaze na mail i nije teško doći do njih, ali nekome može biti od koristi odmah imati popis aktivnih kupona kod nas, bez isprobavanja jednog po jednog.

Za one koji trebaju samo jedan kupon, evo jednog javno za registraciju ili transfer po $1.99: rooster

Kuponi:

ANIMAL - 1.99 + ICAAN Fees
IAP199AU - 1.99 + ICAAN Fees
DEC199TW1 - 1.99 + ICAAN Fees
14SBGD12 2.95 + ICANN Fees

animal ne radi za nas, iap199au radi, dec199tw1 ne radi, a $2.95 ima hrpa aktivnih

Radi sve, barem meni u Srbiji…

U Hrvatskoj ne. Spusti cijenu svaki koji je aktivan, ali ako je geo restricted onda će kod plaćanja javiti da je greška s karticom

Nebitno je to, sustina je da sam nasao ovih 4 kupona za 20 sekundi, tako se lako moze naci i hrpa ispravih, cak sta vise ima i chrome dodatak koji automatski nalazi kupone pri kupovini… Tako da ti ova ponuda ne lezi :slight_smile:

A tebi je toliko dosadno da uništavaš tuđe teme ili si toliko zloban ? :wink:

Nebitno, jer mi je samo palo napamet na ovaj način doći do nekih domena koje inače ne bih registrirao jer mi se nisu pretjerano svidjele, ali ako je džabe onda bih ih uzeo. One koje stvarno želim odmah sam registriram, ne bih riskirao i puštao nekog da ih uzima umjesto mene :smiley:

Ali vidiš da nije suština naći kupone, nego imati one kupone koji zaista rade :wink: Mogu ja napisati hrpu kupona koji će ti spustiti cijenu u košarici, ali će ti kod plaćanja javiti grešku, i što si time dobio.

Ja recimo ne koristim chrome, a i ne volim instalirati nikakve dodatke za browser :wink:

Da, ja sam zloban, a ti sto trazis korist deljenjem besplatnih kupona nisi… Uzivaj :wink:

Da, ti si zloban i ljubomoran, a ja ću postaviti ovdje kupone da ti dokažem da nisam kao ti i da mi tih $2 hvala Bogu ništa ne znače.

Ne mogu vjerovat da možeš gurat nos u svaku temu, većinom sa totalno bezveznim komentarima.

Evo kupona za sve kojima mogu koristiti :wink:

$1.99 + ICANN fee:

rooster
iap199
cjc199ca
fbrmkhp1
cjcdefdea4
199octfbb
queens199
jeff199

$2.49 + ICANN fee:

marcus249
iap199au
queens
stories

$2.95 + ICANN fee:

phil295
geekbox
moxie295
news295
bite295
beat295
zine295

I još je brdo $2.95 aktivno, ali mi se neda sve ih nabrajat.

Uživaj shimi

0.99 + ICANNs shit:
GOFD711A
GOFD2101HB
DB99CENTS

Ma tko još godaddya koristi…

Vecina nas koristi godaddy :slight_smile:

Onda je vrijeme da se selite :stuck_out_tongue: Povoljni su za novu domenu, ali kad treba produžiti sve naplate. Odkako im nema Danice na početnoj ja se preselio.

namecheap rulz, a i moniker također


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey