Posljednjih dana sam se uhvatio registracije i potrošio sam sve moguće i nemoguće kupone. Dajem ponudu onima koji imaju namjeru transferirat ili registrirat .com domenu ili domene.
Dajem popis aktivnih (provjereno) kupona za registraciju ili transfer .com domene, GoDaddy registrar. 8 kupona je za $1.99 registraciju ili transfer, 4 su za $2.49 i hrpa za $2.95. Provjereno su i dalje aktivni i rade kod nas (nisu samo za U.S. i Canada). Za protuuslugu tražim da onaj tko uzme kupone registrira jednu domenu za mene i prebaci je na moj account. Taj netko treba biti član koji ima barem jedan pozitivno odrađeni posao i upis o tome u temi dobri/loši trgovci (treba mi u PM staviti link). Ime domene za mene ću mu reći na PM.
Za korištenje ovih kupona GoDaddy traži plaćanje debitnom ili kreditnom karticom, PayPal ne prolazi.
Može se javiti neograničen broj članova, isključivo na PM.
Nije da se điberim za 2 dolara, nego imam neke domene koje sam pronašao i nisu mi se dovoljno svidjele da bih platio redovnu cijenu pa ako nekome trebaju kuponi da kombiniiramo na obostrano zadovoljstvo
Znam da kuponi dolaze na mail i nije teško doći do njih, ali nekome može biti od koristi odmah imati popis aktivnih kupona kod nas, bez isprobavanja jednog po jednog.
Za one koji trebaju samo jedan kupon, evo jednog javno za registraciju ili transfer po $1.99: rooster