CommodoHost - Redizajn

Commodo Host - Web Hosting Usluge kako vam izgleda?

WTF?

Simpa, clean. Ugodne boje. Ovaj gumb “naruči” bi cijeli mogao biti link, a ne samo tekst…

Svidja mi se, blago je oku al dobro ti kaze ovi povise mene da bi cijeli gumb treba bit link

Sviđa mi se dizajn i sviđa mi se Reseller Start paket :slight_smile:
Stavi neki sistemski font, jer je ovaj malo kao “nargižen”.
Barem meni u FF-u.

S obzirom da je ovo plaćeni template, nemam zamerki, okej je. E sada, jedna kritika. Zbog CSS-a vam sporije učitava sajt mnogima, tako da se toga rešite, izbacite ove import url-ove i dodajte sve CSS-ove na , mnogo će biti brže očitavanje stranice.

Commodo, prije nego to postane buduci Godaddy s miljardu korisnika preporucam savjetovanje s nekim tko vam moze provjeriti trademark: SSL Certificates, Secure SSL, Server SSL Certificates - Comodo (mozda imaju trademark)

dadaas - Commodo i Comodo - 2 reči (:

Trademark se ne daje na rijec nego na pojam: Niike, odidas, rebok, etc etc etc da ne nabrajam su sve trademarkovi

Commodo Host
23. rujan
Samo da vam javim kako je account uspješno hakiran i oduzet CommodoHostu, jer bolje niti ne zaslužuju s obzirom tko im je gazda. Možete se javljat do sutra, ali preko ovog profila i grupe nećte dobit ništa! NIŠTA!!! Ciao :wink:
Sviđa mi se · · Podijeli

Amar Dugonja ■■■■ maer
utorak u 22:46 · Sviđa mi se · 1

lol…

Ovo i nije skroz točno, ako ima jedan u .php fajlu a u njemu više @import-a to je ok i load ide u samo 2 faze (prva za link i druga za sve importe), problem je ako se ovo dvoje kombinira…

Druga stvar on učitava jquery.j*s sa lokalnog servera pomoću što je 100x gore od ovoga gore, i to mu usporava load, to treba rješit loadanjem sa googleapisa. Time će bitno dobit na brzini i smanjit server requestove.

Pozz