Convert webSajt to webProject - error

PozdraF!
Pokusavam konvertirat webSajt u webProjekt u visualStudi-u 2010.
Dakle, otvorio sam webSajt u VS-u i odem na New - New Project… i odabrao sam asp.net web app i pod ‘solution’ sam umjesto ‘create new solution’ odabrao ‘add to solution’ tak da mi bude u VS-u u solution exploreru odmah ispod ove stranice koju sam otvorio ranije. Zatim sam pod tim webProjektom obrisal sve osim ‘properties’ i ‘references’ pa sam iz ‘webSajta’ kopiral ‘App_Code’ u ‘webProjekt’ i onda sam oznacil taj ‘webProjekt’ i desna tipka i kliknul na ‘Convert to web application’ i onda sam iz ‘webSajta’ kopiral sve osim ‘App_Code’ u ‘webProjekt’ i ponovo ‘Convert to web application’… i da, pokrene mi se, ali pojavi mi se poruka vezana za JS da se slomil i on ne radi i kad kliknem na bilo koji gumb da me prebaci na neku drugu stranicu onda se slomi i kaze:
"Server Error in ‘/’ Application.

The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. "
Nije mi jasno kak, ali sve je vezano za url “na svom mjestu”… jedino ako terba dodat jos koju referencu tamo pod referenc, i to sam gledao, ali ima sve :confused:
Ako je nekome to poznato, bio bih jako zahvalan ako pomogne …

Erm… mda, problem je ipak oko url-a, nije mi htio odvrtit nit JS a ni ostalo drugo, pa je samo trebalo poriktat url-ove, pa xD… ‘malo’ sam zahrđal


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja