cURL vraca blank stranicu?!

Pozdrav,
evo brskao sam i po netu ali bezuspjesno. Ima li neko ideje zasto curl vraca praznu stranicu? Naime radi na vecini stranica, ali evo naletio na neke sa kojih vraca samo tipa HTTP/1.1 200 OK.
Pokusavao sam dodavati razne paramtere ali nista. Ovaj funkcija radi na vecini stranica, ali recimo bloger.hr ili sve poddomene ne vraća ništa, prazno.

function file_get_contents_curl($url) {
	$ch = curl_init();
	curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
	$data = curl_exec($ch);
	curl_close($ch);
	return $data;
	}

echo file_get_contents_curl($url);

Hvala na idejama

[quote=“dove_g”]Pozdrav,
evo brskao sam i po netu ali bezuspjesno. Ima li neko ideje zasto curl vraca praznu stranicu? Naime radi na vecini stranica, ali evo naletio na neke sa kojih vraca samo tipa HTTP/1.1 200 OK.
Pokusavao sam dodavati razne paramtere ali nista. Ovaj funkcija radi na vecini stranica, ali recimo bloger.hr ili sve poddomene ne vraća ništa, prazno.

function file_get_contents_curl($url) {
	$ch = curl_init();
	curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
	curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
	$data = curl_exec($ch);
	curl_close($ch);
	return $data;
	}

echo file_get_contents_curl($url);

Hvala na idejama[/quote]

Ako funkcija vraca sadrzaj nekih stranica, a blogera ne, onda je vjerojatno do nekog podesenja kod blogera.hr, npr. mozda ako nemas cookije ne vraca ti se sadrzaj…
ako ti treba samo da dohvatis sadrzaj mozda da probas s file_get_contents($url);

Huh,
nije do toga, velim isprobao sve moguce, ali jos nije kraj.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja