Custom post ne prikazuje igricu u zadanoj veličini

Htio sam na stranicu Istinite priče dodati dodatan sadržaj sa igrama. U tu svrhu sam instalirao wp plugin: Custom Post Type UI, kreirao custom post i dodao slijedeći sadržaj:

<object width="640" height="480" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0"><param name="movie" value="http://www.play.treceoko.com/igre/jungle_shooter.swf" /><param name="quality" value="high" /><embed src="http://www.play.treceoko.com/igre/jungle_shooter.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480" /></object>

Ništa novo jer već imam stranicu sa igrama i sve funkcionira odlično. Međutim na ovoj stranici/postu mi se događa da se igrica ne vidi cijela kao što je prikazano na priloženoj slici.

Zna li netko u čemu je problem i kako ga otkloniti. Kod postavki za custom post je sve ostavljeno na default. Inače sam već kreirao custom postove sa ovim pluginom i sve je bilo u redu.

Hmm, a da stavis height na velicinu koja odgovara velicini prostora za prikaz ogrice?
480px mi se cini premalo, i kao da je u tome problem…

Prije ce biti da je do CSS-a, to sto ne prikazuje u zeljenoj visini nema,direktno, nikakve veze sa Custom Post Type-om.Preleti malo CSS od teme.

    <div id="igre_sadrzaj">
    <!-- Ubaciš igru -->
    </div>
    <style>
    #igre_sadrzaj{
    position:relative;
    width:640px;
    height:auto; //height ne bi trebao postavljati.
    z-index:99;  //postavi koji ti odgovara 1-999.
    }
    </style>

Odrediš prvo gdje će se igre nalaziti, i height:auto; jer nisu sve igre iste, neka će biti 500px, neka 600px, i nećeš vidjeti pola igre. Height ili auto ili 100%. Z-Index postaviš čisto da igra bude vidljiva u odnosu na sve drugo, ili kako ti je već šta postavljeno. Što veći z-index postaviš to će ti biti u prvom planu u odnosu na sve drugo.

Hvala vam svima na odgovorima ali niste čitali što sam napisao. Istu igru, isti kod, iste dimenzije koristim na drugoj stranici i sve se prikazuje savršeno. Znači ne bi trebao biti problem u height px. Razlika je jedino u tome što na toj drugoj stranici za igre koristim standardni post a u ovom slučaju custom post.

Daj linkove obje stranice.

prva

druga

object, embed {
  min-height: 480px !important;
}

CSS : otw-grid.css
Linija : 406 - 408
Zamijeni sa kodom iznad.

Bravo i hvala. Sam ne bih nikad skužio da je problem u sidebar pluginu.
Promijenio sam kod i sada je ok. Hvala još jednom puno :wink: