D3t0x opet napada

Nakon što je hakirao rubeljovu stranicu nezadovoljan uslugom, sad je hakirao i taxi cammeo zasto sto mu nisu poslali taxi i potrošio je 43 kune na telefonski poziv

http://www.taxi-cammeo.hr/index.htm

[quote=“kres0”]Nakon što je hakirao rubeljovu stranicu nezadovoljan uslugom, sad je hakirao i taxi cammeo zasto sto mu nisu poslali taxi i potrošio je 43 kune na telefonski poziv

http://www.taxi-cammeo.hr/index.htm
[/quote]

:rotfl:

[quote=“kres0”]Nakon što je hakirao rubeljovu stranicu nezadovoljan uslugom, sad je hakirao i taxi cammeo zasto sto mu nisu poslali taxi i potrošio je 43 kune na telefonski poziv

http://www.taxi-cammeo.hr/index.htm
[/quote]

Lol koji lik :zub:

kralj HAHAHHAHAH, covjeku su te 43kn ocito puno znacile :frowning:

http://www.taxi-cammeo.net/

https://www.facebook.com/pages/LulzSec-Croatia/289611021078491?sk=wall

bude mu ht srezo liniju na mjesec-dva kak su i meni :slight_smile:

[quote=“d1namic”]kralj HAHAHHAHAH, covjeku su te 43kn ocito puno znacile :([/quote]Blago tebi ako ti na pozivanje taksija 43 kn ne znače ništa.

Ovo što je frajer napravio, jednostavno ne možeš, a ne simpatizirati.

:wink: :wink:

na susjedovom radi bez problema :wink: :wink: :wink:

Nije da se hvalim, ali i ja sam preko susjeda trenutno, tj vec mjesec i pola… :frowning:

Kod mu nije validan, nema doctype, nema encoding… mislim stvarno.

[color=“White”].[/color]

Sam se ti hvali.
Samo čekaj da ti pokuca na vrata.

[quote=“xxl”]
http://www.taxi-cammeo.net/

https://www.facebook.com/pages/LulzSec-Croatia/289611021078491?sk=wall
[/quote]Ovo nije mjesto za populariziranje kriminala.

Ako te zanima web i želiš o tome disktirati uz povremeno relaksiranje u Birtiji, OK. Ali ako si na misiji, mislim da forumu to ne treba.

Pa sada dali je bas hakirao ili je napravio DDOS napad? meni se vise svidjaju bas kada hakiraju tj udju i napisu nesto veselo, ovako je manje zanimljivo :slight_smile:

pisalo je da je potrošio 43 kune na pozive i još uvijek mu nisi poslali taxi,naveo broj druge taxi službe ili u najgorem slučaju da budući korisnici usluge uzmu ZET

Oni na Cammeu imaju zaheb što imaju besplatni i plaćeni broj. Na besplatnom ti spomenu plaćeni, pa ideš zvati preko plaćenog misleći da ćeš tako dobiti prioritet. Ali šipak. To je njihov problem.

Ali nisu oni sasvim krivi. Svi ih traže, a na 1200 šahista ima oko 400 ovih drugih. A Cammeo službeno ima svega 80 vozila. I cijeli grad sjedi na njemu.

I vrlo su neiskusni. Jedan s kojim sam se vozio je proletio ne kroz crveno, nego je bio jedno 50 metara od semafora kada se upalilo crveno, tada počeo ubrzavati i prošao tako da sam ja stiskao rukohvat na vratima. A jučer navečer prelazim preko parkinga, iskoračujem između dva automobila, kada mi preleti na pola metra jedan što je prije toga tražio adresu, pa valjda odjednom shvatio da je na krivom dijelu grada - vrlo je opasna i ozbiljna pogreška na parkiralištu ispred stambene zgrade voziti tako brzo i tako blizu parkiranim vozilima.

S druge strane, po ne višim cijenama od njih sam se vozio u Zadru s Taksijem Lulić - tu baš vidiš da su vozači prošli nekakav trening, jer vrlo oprezno voze, provjeravaju na križanju da netko ne dolijeće i kada je promet reguliran semaforima… a isto mladi dečki, sigurno s ne previše vozačkog iskustva uopće.

[quote=“tsereg”]Blago tebi ako ti na pozivanje taksija 43 kn ne znače ništa.

Ovo što je frajer napravio, jednostavno ne možeš, a ne simpatizirati.[/quote]

Nisam rekao da mi ništa ne znače, ali opet za 43 kn ic hakirat stranicu :O…

Meni je sve to sumnjivo.

Po meni, čisti marketing. Opet je završilo na svim portalima. Pametni ljudi.

Pogledaj poruku koju su ostavili :slight_smile:

http://www.vecernji.hr/data/slika/86/429389.jpg

Nije stvar novca, nego ljude hebu u zdrav mozak. Imam frenda koji u zadnjih tjedan dana je tri puta trebao taksi, dva puta mu nisu došli nakon što je zvao XX puta, iako su rekli da će doć, a jednom su došli, ali im je trebalo sto godina.

Moš ti bit jeftin kolko oćeš, ali takvim radom to ne vrijedi ništa. Radije dat koju kunu više za kilometar, nego kasnit negdje i trošit novac na zvanje. :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja