Da li Google može znati da li sam kopirao i preveo post?

Zdravo da li google moze znati da sam kopirao post ako nadjem neki post na nasem i prevedem ga na google translate na engl.Da li to mogu znati? U pitanju je trebaju mi postovi za adsense da me approve.Pozdrav, hvala

može

1 Like

Kako to ako mi mozes objasniti.pozz

Editujem: i da li ce to provjeravati bas tako, da li ima sanse da mi approve reklame za portal.hvala

A i ti si smešan, što bi kopirao nečiji post? Pročitaš više postova na tu temu od više autora i od toga sastaviš nešto svojim rečima. Ima ih koji to rade profesionalno.

1 Like

botovi dolaze na tvoje web sjediste i ,skeniraju’’ tvoju stranicu te bilježe validnost contenta, ne prolaze cak ni razni spinbotovi koje koristis kako bi izmjenio svoj content odnosno copypaste content sa nekim promjenama. Nisu djabe ulozene miljarde i miljarde u algoritam da bi ti sada dosao i radio to sta radis. Ali ponekad i copypaste prodje ali sve manje i manje.

i da, ako uspijes dobit nalog, velika vjerojatnost ti je da ces dobit bann upravo zbog krsenja pravila adsense-a gdje stirktno govore o tome da je copypaste content kažnjavan sa banom.

1 Like

hahaha drug nisam se toga sjetio.hvala ti puno :smiley:

Uredu druze, hvala.Samo vecina to ljudi radi koji drze vijesti i to mi bas kolega govori i nisu dobili ban a rade godinama.pozdrav

Daleko od toga da ne smes ništa preneti sa drugih sajtova. Kako bi Internet uopšte funkcionisao ako nebi smeli ništa preneti, ili nekoga citirati. ? Ali ako prenosiš čitav tekst svakako je sumnjivo…
No kad bi znao koliko sopstveni tekst gura sajt ka vrhu pretraživača nikad nebi kopirao. Kad naiđem na neki loš sajt a da se dobro kotira obavezno pogledam tekst.

1 Like

Sta ti znaci los sajt? Los izgledom?

1 Like

Izgledom il funkcionalnošću. Nije retkost da Google izbaci sajtove sa nastavkom blogspot.com ili wordpress.com na prvu stranu kad se nešto traži.
Ukucaj na pr. mlm prevara.

1 Like

izbacuju blogspot na prvu stranu zato što je njihov servis, monopolisti su to stari

1 Like

Ja sam pokušao isto 2010. i google ga je rankirao kao originalan sadržaj te sam rankirao dobro za keyword. Prestao sam sa time, ne znam da li su poradili i na tome pa možda sada to prepoznaje nakon sedam godina.

1 Like

Hvala drug pokusat cu.

Hvala svima na pomoci.Pozdrav