Da li je legalno, i kako koristit programe za saznavanje emaila?

Dobar dan;

Interesuje me da li je email grabber ili neke druge programe koji služe za otkrivanje emaila na instagramu ili fbu legalno koristiti. Treba mi email koji sam stavio na svoj stari fb profil a iza zvjezdica ne znam koja su slova, imam sve dokaze da je to moj profil al support iz fba mi ne odgovara već danima.

Ako neko može saznat koji je email na fbu neka mi se javi i bit će plaćeno ako treba. Unaprijed hvala

to nije email grabber. To je email hacker.

Dalo bi se nesto takvo da tebi pomogne, ali to je tako visoka tehnologija da vjerujem da se ne isplati.

Inace email grabber je pauk koji se muva netom i skuplja emailove. u tvom slucaju on bi skupio taj tvoj email, ali u onom obliku u kojem ga ti vidis sa zvjezdicama.

Google it (doslvno prvi rezultat za: how to find out email of someones facebook ) :face_with_raised_eyebrow::

Hvala na odgovoru, dakle ne može se naći bez plaćanja na neki jednostavniji način.
Post ispod, ajde molim te to je bila opcija prije par godina a sad je na 99% profila ta kontakt informacija označena na “only me”

kak mislis placanja? pa da ti netko napravi neki software da iskopa negdje na netu taj tvoj email, pa to ces platiti masu para, i ne samo to, nego ce taj process i trajati. Mozda dana, mozda i tjedana.

Mislio sam da postoji neki jednostavniji način jer je prijatelj od djevojke otkrio email sa instagrama iako je bio prekriven zvjezdicama al s obzirom da nisam više s tom djevojkom nemam obraza pitat ponovo da to uradi.

Pa i ti mozes odtkriti. Pocni te zvjezdice mjenjati s slovima i brojkama i isprobavati,.