Da li je moguće ? Godaddy

Na godaddy sam imao domenu s3do.com koju sam prosle godine platio $8,posto sam imao jos puno domena nisam mogao pratiti svaku kada ističe, pratio sam upozorenja na akauntu i emailove od godaddy i tako sam radio renew za one koje sam htio ostaviti.
Neki dan dobijem ponudu od $800 za ovu domenu i odem na akaunt i vidim da je s3do.com istekla a nisam dobio nijedno email ili akaunt upozorenje da ce isteći.Odem da je naručim ponovo i vidim da je u premium domenama i da sada košta $1800.

Da li je moguće da godaddy namjerno nije slao upozorenja jer sam imao premium domenu koja mi je isticala ?

[quote=“tzman”]
Da li je moguće da godaddy namjerno nije slao upozorenja jer sam imao premium domenu koja mi je isticala ?[/quote]

Nemoguće, sustav automatski šalje obavijest i kad god se logirate na akount nema šanse da ne vidite domene koje treba obnoviti ([color=“Red”]toliko bodu u oči[/color]).

Sustav nije pogriješio, ovo je nažalost vaš propust.

Isto tako šalju bar 5 emailova kojima te podsećaju da domen ističe tad i tad. I imaš mesec dana POSLE isteka da ga produžiš dok ga ne sklone sa naloga.

Jasno kao dan, nije njihova greška…Pročitaj malo Uvjete korištenja od večine providera i svima je podebljanim slovima napisano da obnova domene koja je istekla nije garantirana te da košta do čak 2000 + kn.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja