Da li je ovaj portal po pravilima AdSensa

Ovako imam portal http://www.balkan-hit.info/ da li mozete vidjeti da li je po pravilima Adsensa,ja sam vec jednom poslao prijavu ali su mi odbili,Evo poruke koju sam dobio od njih Screenshot by Lightshot

1 Like

Nije vi┼íe problem u izgledu i kvaliteti ─Źlanaka. Ako ┼żelite AdSense trebate imati organic posjetu. Samo to da postignete trebate zadovoljiti kvalitetom ─Źlanaka i originalno┼í─çu. Sve se svodi na to.

Koliko od prilike treba imati pregleda?

Teško da će ti netko na to odgovoriti. Hajde reci ti nama koliko trenutno imaš organic posjete i koliki je Bounce na njima?
Pretpostavljam (oprosti ako griješim) da imaš nekih 10-20 dnevno, a Bounce je 80+%

Tako nekako

Apliciraj kada bude┼í imao 200-300 dnevno, bez obzira jesu li ─Źlanci c/p (posebno ako je rije─Ź o vijestima koje svi prenose). Ubaci svaki dan jedan dobar originalni ─Źlanak (sa topicom koji nije pro┼żvakan), da ugrabi┼í ┼íto bolju posjetu. Vjerujem da bi te onda odobrili.

Sada nema┼í za ─Źim ┼żaliti, jer sa tolikom posjetom te┼íko da bi do─Źekao prvu isplatu.

Ovako citao sam po forumima da otvorim blogger,ja sam to otovorio.A prvo sam posalu prvi na Adsense preko sajta.I sta sad da uradim?Otvorio sam bolgger na ovaj racun sto sam posalo prijavu,da li tako treba uradit ili?Molim pomoc

Mislim samo sam se registrovao na taj racun,da li sta trebam tu povezivati kao kod sajta ili?