Da li mi je adsense odobren?

ako ti je mejl taj stigao uskoro će ti se prikazati … probaj i da napraviš nove oglasne jedinice pa njih da postaviš

1 Like

Evo upravo sam to odradio. Postavio sam ispod Title, na kraju teksta i u sidebar. Vremenom cu da menjam i testiram kako i sta ide.
Jos uvek je prazo polje, nadam se da ce do sutra da se pojave :slight_smile:

dok sam ja radio sa adsenseom dobro mi je isla ta ispod titla a iznad sadrzaja … ako hoces vidi da ubacis onu veliku billboard ispod navigacije … i ona mi je dobro isla … najlosija mi je bila ta u sidebaru al’ opet vidi kako kod tebe ide, testiraj

1 Like

U sidebaru mi stoji za amazon native, i 2% su klikovi na nju po impresijama, pa sam onda isao tom logikom i za ovo. I ja sam citao da te iz sidebara najmanji postotak imaju ali mi nekako najprirodnije dodje tu na mom sajtu. Videcemo vremenom. Hvala na savetima u svakom slucaju :slight_smile:

Ja ne znam da li je i ostalima kao i meni je za svaki sajt đe sam imao ovakav raspored reklama lijevo ili desno

došlo upozorenje da reklama potiskuje sadržaj i da je ispod naslova dozvoljeno samo responzivnu reklamu ispod naslova držati pa sam ja to na svim sajtovima izmjenio. Nije mi došlo upozorenje u istom momentu za svaki sajt no u rasponu od po godine. na tim sajtovima đe su mi ovako stojale reklame nisam imao sliku ispod naslova, da li bi slika možda to promijenila, ne znam. mada ja i dalje viđam baš veliki broj sajtova da radi ovo odmah ispod naslova lijevo ili desno u tekst stavi reklamu. problem nije na desktop uređajima, no na mobilnim jer se potiskuje sadržaj i reklama stvarno upada u prvi plan.

pa nemoj da potiskuje, trebao si ovako probat

Meni tema ima integrisana dva mesta za reklamu. Ispod title i posle posta. U oba sam stavio responsive reklamu. Tako da koliko znam nema problema. A mrzi me da ubacujem u svaki tekst posebno.

nema potrebe ubacivati posebno za svaki tekst, mozes ubaciti kôd u single.php prije contenta ili instalirati neki plugin

Ma mislio sam na pozicije tipa posle prvog pasusa, drugog itd. Sto se tice ispred posta i na kraju vec imam integrisano u temi.

Ne prosipaj se i za to ima kod i plugin kao sto ti rece lik.

ne razumijem, opet je reklama u prvom planu a po pravilima to ne može (bar ne u ovim dimenzijama koje su u slici) . a i realno ružno je za viđet. sad naravno znam da ima masu sajtova koji koriste kao i ja što sam ranije i kao i ovaj primjer što si ti naveo, ali nije po pravilima. koga zanima može naći guglov video kako treba da izgleda reklama na mobu po pravilima, jasno je objašnjeno poprilično.

ja sam ovo koristio godinu dana i jače …

Pa zasto bi instalirao plugin kad vec imam integrisano u temi?

pa nemas integrisano izmedju pasusa … a to se moze pomocu plugina … ukljuci se malo u temu kad vec pises, ukljuci mozak

Jer si se izvalio sa ovim "Meni tema ima integrisana dva mesta za reklamu. Ispod title i posle posta. U oba sam stavio responsive reklamu. Tako da koliko znam nema problema. A mrzi me da ubacujem u svaki tekst posebno.

"

A da si lepo procitao video bi na sta sam mislio…Nego nema veze…Ko ce jos da se raspravlja.

Jos uvek mi nema reklama na sajtu… Koliko obicno potraje do se ne pojave?

Obicno 24h. Mada je meni na nekim sajtovima i prije.

Meni je mail stigao 23. da su mi reklame odobrene i da postavim kodove na sajt. Postavio sam odmah 23. kodove ali tu gde treba da budu reklame samo je prazno polje…Sta moze da bude problem?
Ovo je mail koji sam dobio (Dobio sam jos jedan gde me savetuju koje velicine ads-a da koristim i gde da ih rasporedjujem.)

A jesi pogledao preko proxya prikazuje li ih? Meni se tako desavalo da na novim sajtovima na mom browseru ne prikaze, ali ostalim ili preko proxya prikazuje. Pogledaj u statistici na Adsense ima li prikaza uopste?