Da li se isplati plaćati reklame na FB

Da li se isplati platiti reklamu na FB za stranicu? Ako ne zašto? Baš me zanima mislim da je glupo pitanje, ali eto cisto informativno !

reklame se isplati plaćati kada promovišeš proizvod … pa da izvučeš neki roi 15-20% … a plaćati reklame da bi gradio stranicu mislim da nema smisla … odmah idi na promociju proizvoda … a lajkovi će se skupljati svakako ako publiku zanima tvoj proizvod

2 Likeova

Kad tek napraviš Page pa ti na oko 200 Fanova nudi “novih 52 za 26 dolara” !?!

Pa bolje se isplati sve ih odvesti na kafu i reći im da ti lajkaju Page i opet će ti ostati para u džepu! :slight_smile:

2 Likeova

Mozes u januaru izvuci 1 domaci lajk za 1-1,5 cent… Ja bih mozda opet tako pokusao posto u januaru su reklame dosta jeftinije… Uloziti po 200-300km po stranici, napraviti 5-6 stranica i onda ih razvijati pa kasnije navlacit posjetu na sajt

1 Like

Evo ja sam platio, za manje od 1 dana dobio sam 500 lajkova na stranicu :smiley:

Najbitnije od svega- koliko si platio

5 Dana, stavio 10 $ :smiley:

Za domaće tržište se isplati reklamirati jer su dosta niske cijene, najviše sam dobivao preko viralnih videa koje sam reklamirao nekoliko tisuća bih dobio samo preko jednog videa unutar 20dana a platio bih 20$ samo jedan dan reklamu već sljedeći gasim oglas jer video postane viralan ako ne krenu share-ovi i lajkovi prije ugasiš reklamu.

P.S. Samo da se ispričam zbog duge rečenice - ne radi mi nekada tipka za zarez :slight_smile: