Dakle, poslali su mi iz Google-a isplatu, ali danas mi još nije leglo na račun. Jeste vi primili novac? Inače, iz BiH sam.
Nisam ni ja…
Nisam ni gledo dok nisi pito… Sad vidim da nije, ■■■■■ im femiliju svu po spisku, šta su sada smislili
Ima. Jucer je vikend bio, cemu panika.
mislim da nema veze s vikendom…svi smo ista banka prije da je neki problem s tim
Google je poslao isplate jucer i prekjucer, banke ne procesuiraju transakcije vikendom, a za bank wire da stigne iz inozemstva treba od 1 do 5 radnih dana. Meni je stiglo danas, vama ce do kraja tjedna.
a jbg 12 godina dolazi za dan haha vidjeces da nije do toga nego do rf banke u bih…ali sto kazes i jucer je google kasno poslao…
Ako bude do banke, rf ćao.
Baš to
222222222222222
Dobra neka banka onda, meni je u 12 godina bilo situacija gdje sam cekao i po 7 dana.
bili su dobri do ovo zadnjih…sad kasne sa obradama uzas. meni za juni obradili 22 og u 16:00…prije do 10 ujutro 22 uvijek budu na racunu.
Eto sad je 15:53h pa možda jos bude
hahahahhahaha ma kakvi nesto los predosjecaj imam…ne znam jesu ostali tad imali tu kasnu obradu.
Isto i meni, prije pare bile do 10:00h najkasnije na računu. Prošli mjesec tek oko oko podne, za ovaj mjesec još čekam. Ako samo kasne u obradi, onda je to najmanji problem.
A meni prosli u 8:40 obradili ali eto vidjecemo
Ne znam ima li ko iz BiH u drugoj banci da mu je leglo?
Trebas napravit bota na forumu da otvara ovakvu temu svakog 22.og u mjesecu
sta ce bot uvijek ce neko od nas nema onog vise sto je 21 ovg dizo ove teme hahahaha… petar ja mislim da je stalno
Verujem da ovde na forumu ima naroda koji je dobijao čekove adsense (davno pre) pa se čekalo na proveru čeka (barem kod nas u Srbiji) i do 40 dana! Tek nakon provere pare dobijaš do tada maši ušima Ja mislim da bi neki današnji članovi foruma “crkli”
od muke čekajući lovu da moraju čekati 40 dana!
Ne primam vise uplate od googla, a kad sam primao dolazilo je preko WU. Sto vise neide preko Wu?
Koja banka? Ako je rf vjerovatno su ti blokirali uplatu…