Dailymotion iskustvo sa zaradom?

Da li je neko od vas koristio dailymotion kao unovcavanje video zapisa i koja su vaša iskustva. Ja čekam već više od mesec dana da mi legne novac od zarade ali ništa.

Ako si na kraju prošlog mjeseca imao više od 100 € onda su ti trebali isplatiti. Ja sam nedavno dobila svoju prvu zaradu od nekoliko videa koji su zbog narušavanja copyrighta uklonjeni, ali zaradjeni novac sam ipak dobila, pa sam se prijatno iznenadila. Sada nemam više neke posjećene baš posjećene videe, i naredna isplata će možda biti za koju godinu dok se nakupi 100 eura :), ali, sad bar znam da uredno isplaćuju. Kontaktiraj ih ako nisi dobio novac… imaju dobar support.

Ja imam za Novembar 200$ i za decembar 190$ i cekam jos uvek tu svoju prvu isplatu, kontaktirao sam ih pa čekam da vidim šta že biti. Bilo mi je bitno samo da vidim da li plaćaju i koliko dugo si čekala prvu isplatu od dana kad su isplatili

Na kraju decembra 2015 sam imala nekih 104€, a 21. januara je stigao payment od 95,77€ na Paypal. (valjda oduzeti troskovi)

Ja od 16. decembra čekam playment ali na bankovni devizni račun, pa valjda stigne ovih dana. Možda malo se duže čeka jer ide preko deviznog racuna.

Kako placaju za naš promet ?
Jel po embedu pregled ili ako udjem na link i gledam ??

Cijene i to bi volio znati :smiley:

Okaćaju prema nekim impresijama ja pretežno embedujem video snimke i jako dobra je cijena