Dal' da portal radim u nekom CMS-u ili ne?

Trebam pomoc planiram izradu web portala naucio sam html, css i ponesto php-a dali da radim portal u nekom cms zbog visednevnog osvjezavanja sadrzaja i koliko je siguran portal radzen u nekom od cms-a

U word pressu kad predjes 5000 postova pocne da gusi onda ti vec treba dedicated server

o kojoj temi ćeš radit

Informativni portal moje regije uglavnom svakodnevno ce se ubacivati dosta novog sadrzaja zanima me samo dali da koristim neki cms ili je bolja neka druga solucija! Hvala!

Koristi wordpress i nećeš pogriješiti jedino ako imaš novca na bacanje da ti netko odradi custom CMS riješenje za cca. 20-50k kn.

Ukoliko je ova druga opcija da ti netko odradi kvalitetno CMS riješenje moja topla preporuka je locastic.hr izradili su CMS za zimo.co, a koliko sam upucen cijena je bila cca 17-18000kn + PDV 25%

Dakle ja bi to odradio u WordPressu + kupio bi temu na http://themeforest.net/category/wordpress/blog-magazine za 40-60 dolara i krenuo polako.

Znaci u biti kako god za izradu portala da koristim neki cms znaci nemoze samo cisti html i css kod sa malo php ili javascripta, ustvari skonto sam da je bolje raditi sa nekim cms i dali unutar cms mogu recimo nesto mijenjati sa css-om i koliko su sigurne stranice radzene u wp ili jomli

Naravno da ces koristiti CMS. Tome CMS i sluzi.

Portal je siguran onoliko koliko ga sigurnim napravis. Sigurno da ce nekakav wordpress ili drupal biti sigurniji od tvog custom php portala.

Nije uopce pitanje hoces li raditi u CMS-u nego je pitanje u kojem ćeš CMS-u radit, staticna HTML+CSS stranica se ne moze koristiti za portal na kojem ćeš dnevno ubacivati novosti. Moj glas ide wordpressu, izrada tema za wordpress nije komplicirana ukoliko poznaješ html i css kao što tvrdiš, i imaju sve odlično dokumentirano na svojim web stranicama.