Dali se može na Story postaviti link

Pozz ekipa, zanima me a vjerujem i mnoge, dali se na Facebook stranici tj na story-u moze postaviti link, koji naravno funcionira ne onako da postavis a da se ne moze uci u post.

Koliko ja znam moze samo ako platis fb ads :slight_smile:

Vidjo sam na par grupa da likovi postave story sa linkom, medjutim ja sam probavao al ne moze nikako. Mogu jedino na profil svoj stavit story sa linkom, nije mi to nikako jasno kako je psotavio

Business acc sa vise od 10k followera dobije tu opciju (osim ako se nije u meduvremenu promijenilo :grin:). Ovo je za IG, za FB nisam nikad vidio da ima sa linkom.

1 Like

Ja sam bar cuo nezvabicna informacija, da ako imas povezan instagram profil sa fb str i da pri tome ima 10 h foll da se moze onda i na fb str tj story-u stavit linkovi koliko ima istine u tome

Mozete postaviti na fb stori uredno link, ja postavljavm vec 10 tak dana. Link moze postaviti samo stranica iznad 10k kao i na instagramu. Doseg je tu i tamo ok, kod mene je bolji nego reach.

Nisam ni skontao tu opciju dok neko od prijatelja nije stavio na story neku pjesmu sa youtube, otvorim stranicu i vidim da to ima i na stranicama.

1 Like

Da li jos uvijek vrijedi da linkove na IG stories mozes objaviti jedino na poslovnom profilu sa 10000 followera? Imam poslovni profil na IG ali nemam 10000 followera. Kod objave storiesa imam ikonu sa onim karikama za link ali tu imam opciju samo "Oznacite poslovnog partnera’. Nemam polje za link.

vrijedi, tu opciju za partnera imaju svi

Znaci bez 10000 pratitelja nema nacina za postaviti link u objavi.

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey