Dan Državnosti

Čestitam Dan Državnosti. Ne zaboravite da je istog dana i Dan pomoraca te i njima čestitam dvostruki praznik i želim sretan povratak u luku.

Hrvati imaju Dan državnosti, ali ne na ovaj datum. Svi Hrvati koje znam i dalje slave 30. svibnja, a ovo je običan neradni dan koji nikom ništa ne znači, čak većina ni ne zna zašto je neradni.

Ovaj je datum svojevrsna komunističko-masonska izmišljotina sa ciljem dizanja magle. Ako se ne varam, profurao ga je Goldstein u ono teško vrijeme Račanove vlasti…

======================

Ali, kako smo mi očigledno kao narod potpuno ludi, možemo i to slaviti, kao da je bitan razlog. Pobogu, pa slavimo dan kad su četnici u Srbu pokrenuli pobunu protiv hrvatske države! (Kao da bi drugačije bilo da su nekom igrom sudbine četnici pobijedili '91; kao da ne bi slavili taj dan kao nekakav “Raškovićev ustanak”; a mi ludi Hrvati bi i dalje bili mirni i gutali i - slavili).

[quote=“Sljaker”]Hrvati imaju Dan državnosti, ali ne na ovaj datum. Svi Hrvati koje znam i dalje slave 30. svibnja, a ovo je običan neradni dan koji nikom ništa ne znači, čak većina ni ne zna zašto je neradni.

Ovaj je datum svojevrsna komunističko-masonska izmišljotina sa ciljem dizanja magle. Ako se ne varam, profurao ga je Goldstein u ono teško vrijeme Račanove vlasti…

======================

Ali, kako smo mi očigledno kao narod potpuno ludi, možemo i to slaviti, kao da je bitan razlog. Pobogu, pa slavimo dan kad su četnici u Srbu pokrenuli pobunu protiv hrvatske države! (Kao da bi drugačije bilo da su nekom igrom sudbine četnici pobijedili '91; kao da ne bi slavili taj dan kao nekakav “Raškovićev ustanak”; a mi ludi Hrvati bi i dalje bili mirni i gutali i - slavili).[/quote]

ona “izmisljotina” je zelja hrvatskog naroda nije po duhu svetom dosla i nastanila
se medju njih, zidovi, srbi i pravoslavna vjera su sastavni dio hrvata a to sto su
se deca malo potukla to je bilo samo da se ispusti zla krv, nitko nije lud osim onog
tko ima oci sirom zatvorene, nisu cetnici nego i tvoja subraca, nisu se pobunili
nego nisu dobili penzije pa su strajkali, daj se smiri i prihvati realnost. “Sutra” ces
se morat ponovno ljubit sa burazerima i slaviti krst. Gigolo je provokator, radi protivno
interesu i dobrobiti hrvata. Cak je i on zaboravio kako je bilo lepo kad smo bili u
istoj drzavi : slobodoumne zene, sloboda izbora vere, sigurna radna mesta i plate,
krediti koji se ne vracaju, oca.precednika koji nas voli, drugaricu.majku koja nas
obozava, stanove, derneke, diplome na lopate, ne moras raditi a plata dodje, besplatno
zdravstveno i socjalno, drugari sa kubom i abesinijom …

      1. je konstituiran prvi višestranački Sabor, 25. 6. 1991. je Sabor donio Ustavnu odluku o proglašenju samostalnosti i suverenosti, ali je na nju stavio tromjesečni moratorij, 8. 10. 1991. (tri mjeseca kasnije) je Sabor donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ.

Ta tri datuma se nazivaju Dan Hrvatskog sabora, Dan državnosti i Dan neovisnosti - tim redosljedom, s time da 30. 5. nije blagdan (neradan).

Argumentiraj ovu izjavu

Zaboravio sam staviti smjesak pa ako te povrjedilo oprosti. Strah me bilo sto pisati ne zbog opisanog dijela populacije nego zanemarenog koji ce vrlo vjerovatno uskoro traziti pravdu za sebe i svoje a koja im je bila uskracena od strane vanjskog neprijatelja povezanog sa domacim izdajicama. Ja sem selak, bedak, meni ni mesto medj kraljevskim i plemenitaskim planovima :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja