Dedicated server za 14,50€ zauvijek (offshore)

Pozdrav,

Naisao sam na ponudu dedicated. Serveri su offshore u rumunjskoj. Hosting je provjeren imam kod njih shared hosting vec 3 godine. Samo zelim napomenut da ponuda vrijedi samo danas.

Promokod: 3AYKCG8T2D (Vrijedi samo za budget servere). Naogradnja servera je besplatna pošaljete svoj hdd ili rame te ce besplatno ugraditi.

https://www.hostsolutions.ro/eng/hosting/dedicated-servers-romania

2 Likeova

Ne izgleda lose, zanimljivo je vidjeti rumunje kao jake u ovom sektoru. Plus mi se cini da imaju snaznu internet infrastructuru i ultra brzi opcenito internet.

1 Like

gdje piše da je zauvijek

Total Recurring: €14.50EUR Monthly

http://prntscr.com/iyy4w5 evo tu podvuko sam :grinning:

znači svaki mjesec toliko

Izgleda i te kako loše, pola linkova s naslovnice
https://www.hostsolutions.ro/eng/
vodi na 404 page not found.

1 Like

istina, sad mi izgleda ko scam. Nije pola, nego svi, kao da su nabrzinu sklepali website, tipa pishing, samo vodje da uzmu lovu, neznam, netko bi trebao to ispitat prije kupnje.

Nije scam imam kod njih shared vec skoro 3 godine tj. sad ce bit 3 godine za par dana. Imaju vlastiti datacentar, a i sami vlasnik je aktivan na jednom forumu poznatom necu pisat kojem ali vjerujem da ce te nac :slight_smile: takoder mozes googlat review

Hello,
i am the owner of hostsolutions. We are not a scam , we are a small company located in Romania and is not the first time when we do some tipical offers in cheap price. I join only to asure all people of this forum about our transaprency and for the customer is easy to be secure (you can pay with paypal) . Also please note in this servers (budget servers) we can tard up to 3 days in deliver the servers due of huge demand.

Thanks all for reading And i hope some of you will give us credit and share the experience with the others.

Have a good day.

PS : I love “VIR” love croatian people .

1 Like

Pozdrav (tzv.) Cociu, :blush:
A kako si priminjetio da se govori o “tvom hostingu”, netko ti je javio ili vrebaš svjetske forume i gdje te se spominje javljaš se? :roll_eyes:
Znači, ti si Rumunj koji odlično razumije i čita ex Yu jezike, samo ih ne zna pisati pa piše na engleskom?
Slijedeći takav post će se brisati jer je ovdje dozvoljeno pisati isključivo na hrvatskom ili sličnim jezicima (srpskim, bosanskim). :+1:

Neću ulaziti u tvoju server ponudu, to je najvjerojatnije scam :frowning: kako su te i pročitali kolege u postovima iznad. Pokretač teme je imao namjeru plasirati referral link na tvoj hosting, to je i bila jedina svrha ovog topica, :-1: a link je izbrisan jer isto nije dozvoljeno na Forumu, no stoga ti predlažem da mu osiguraš neki popust ili sniženje, eto, zaslužio je barem u pokušaju. :blush: :o:

1 Like

koja mu je IP adresa?

@c3po
joj, pa nitko nemoze reci da je scam dok netko to ne potvrdi. Ovo sto se covjek ovdje javio je u biti plus, a ne minus. Ljudi kada vode neku kompaniju ili imaju neki website koriste razno razne alertove i gdje se pojavi njihov backlink i pogotovo ako je povezan sa rijeci scam ce se covjek registrirat, znam jer sam ja tako radio. Kad sam imao jedan site uvijek sam pratio gdje me se spominje i ako je bio forum sam se registrirao i rekao ljudima iz prve ruke.

I opet se brzo obrisalo referal linkove i linkove opcenito jer ipak je ovo kao sto kazes “svjetski forum” pa da nebi tko okinuo neki miljun sa referal linkom.

Ja sam se javio u topic, komentirao i cak me ovo zanima, no vjerujem da nikad necemo saznati o cemu se zapravo radilo…

Na neke stvari skacete bezveze, a onda se dogodi mirko koji odnese miljun covjeku, u biti sada vise nije miljun jer je BTC pao.

1 Like

Nije da branim nikoga aii evo moram ovo komentirati kako odmah pomislite da je nešto scam , a uopće ne želite provjeriti neke stvari. Iskreno, ne zanima me ova ponuda ali baš me zanimalo ako je stvarno stranica scam te evo da ste jednostavno ukucali na google naziv stranice došli biste do lowendtalk foruma pa si pročitajte:

Kao što je rekao @dadaas na neke stvari stvarno skačete bezveze

1 Like

Osobno i nemam potrebu “provjeravati neke stvari”, dovoljno je vidjeti što vi kolege pišete;

Plus u prvom postu mi je bila i jasna svrha ovog topica (također objašnjeno iznad). :blush:
Što se mene tiče, samo naprijed. :o:

Ti petpostavljam nemas svoje sajtove? ovo ti je totalno bezveze pitanje… dobio je 30 posjeta sa ovog linka za jedan dan, covjek prati odakle mu dolaze posjete…

a i ovo pitanje, tj. konstatacija totalno nema smisla i bez potrebe je. sa jednim klikom moze da se prevede sve sa bilo kojeg jezika, a pisao je na engleskom jer vjerovatno zna da ako automatski prevede na hrvatski, to nece da zvuci kao sto treba da zvuci…

Mislim, ne interesuje me ovaj hosting, ali napali ste covjeka pa se zato registrovao i odgovorio. Ne vidim nista lose u tome sa njegove strane…

2 Likeova

He he, :blush: čudi me, eto i ti padaš s kruške, kao da nikada nismo komunicirali, ali neka. :smile: Što se posjete tiče; sve čekam da se registriraju na Forum sa Hawkhost.com-a, oni garant imaju više posjete odavde. A to kad se dogodi, ja ću im osobno i rado dodijeliti VIP iskaznicu. :blush: Spremna je.

Slažem se, još manje smisla ima ovo odgovaranje tebi (i na slične postove), :blush: a moj prvi post bio je prvenstveno napomena da se ne piše po Forumu na engleskom jeziku. Mada mnogi od nas razumiju, osobno čitam i knjige na engleskom, ipak treba se držati pravila. :o:

Nadam se da se šališ :roll_eyes:

Naravno da je šala Antune, paralela sa ovim Rumunjom i njegovim hostingom. :blush: Ali ako se to ipak dogodi; VIP iskaznica ih čeka. :smile:
A i ovo drugo je izvučeno iz konteksta:

Osobno se isključujem iz daljnje rasprave, nisam rekao ništa protiv Rumunja, svi kod njega na hosting. :blush: :o:

bolje bi bilo da nisi odgovarao ni njemu ni meni, jer ovo tvoje bezobrazno ponasanje ne dolikuje ovom forumu!
@steelmaiden procitaj i reci da li je ovakvo ponasanje moderatora ok? ako jeste, da se kupim odavde… hvala

1 Like

Ovdje se jedino ti pokušavaš ponašati bezobrazno, i baš si me iznenadio. :frowning: No to nije bitno, ne znam stvarno čime sam te uvrijedio?
Obično bude tako da post piše prvenstveno o autoru, tako je i kod tebe. :o: