Deleted by author

Deleted by author…

svidja mi se sajt i pridruzujem se jos samo kad bi registracija radila bilo bi dobro

Meni registracija radi bez problema.

Evo sad mi radi normalno sve je ok mora da je meni nesto to ovog chrome mrtvog nije prvi put

//edit Nije lose samo bih ja ovu gornju navigaciju sa logom lepo odradio do kraja da ide kao i desnu stranu da ne bude prazno vec da ide do kraja kao i dobrodosli, slijedi korisnika i obavezno ubacite tooltip da se bolje vidi kad se predje preko neke ikone za cem je. Ovaj cover je totalno nepotreban previse ce podsjecat na facebook to bih makao. I mozda umjesto dodaj za prijatelja da ide follow tj Prati. Aktivnosti su mi nekako nepotrebne, ili da se smanje i ubace ispod online prijatelja. Da se doda stranica clanovi gde ce biti lista svih clanova. Da se prevede 2 hours ago onda eve ikonice u glavnu navigaciju su mi nepotrebne bolje da se odradili padajuci meni na ime i da tu ide odjavi se onda podesavanja promeni sliku itd. a te ikonice da se koriste samo npr za tablet ili mobilne uredjaje sa hidden-lg hidden-sm srdite to u class za bootstrap izmenite ovu ikonicu od this post is private i da se to prevede kao i this post is public. Kad se podeli poruka tj snimak sa yt ne izbacuje u novosti vec samo Podijelio sam poruku od sceko. Da se doda kada se klikne na X da li ste sigurni da zelite da izbrisete, jer moze se desit da slucajno neko klikne da ne brise odma vazi i za komentare.

Da, da, vidim i ja da je beta to stoji nego eto ovo kako koristim tako sam i editovao i dodavao predloge.

Treba sto pre ubacit nesto sto ce druga zadrzati na sajtu da ne posjete samo i izadju. Znaci da malo to zivne, tipa da se doda forum ili sta vec gde ce postavljati predloge za sada u vezi evo npr swapp. Jer treba odraditi nesto takodje tipa gde ce dodavati korisnici svoj portfolio svoje radove cak da se doda da mogu da prodaju svoje radove da stave cijenu kao i php i druge scripte koje su radili. Ili jednostavno da tu dolaze ljudi koji ce raditi na razvoju swapp i da za njega budu radjeni dodaci i bude objavljivan njegov download nesto poput getanahita.com meni su uzeli 300$ za premium nalog sta znam vidim na pocetnoj za cem bi trebao da sluzi da se onda taj Q & A odradi. Kad se predje preko novosti ikonica se ne vidi. Kad izvrsim pretragu svog imena putem mikrofona izadje profil i desno promjeni sliku to mozda bi trebali mac nepotrebna je. Da se prevede Retrieving Results iz pretrage. I naravno da se malo sredi url index.php?a=profile&u=sceko da ide tipa http://swapp.com.hr/social/profil/sceko Timeline nepotreban kad se klikne na profil otvara ga ostao jos da se makne iz gornje navigacije.

Da slažem se nisam se ni ja dugo na web stranici zadržao.

Jos bih makao sa stranice novosti Slijedite i Slijede vas i stavio u stranicu Profil jer previse toga je u stranici novosti. Ostavio bih samo Slijedi korisnika, da se cisto dodaju novi korisnici odma. Sredio bih te slike da se ne spajaju da ima razdvoja izmedu njih. Da se smanje ove ikonice kad se odradi Share, i kad je u pitanju snimak da i njega prikaze. To bi bilo to za sad nece bit to lose, al ubrzajte :slight_smile:

Arhiva je totalno nepotrebna na stranici Novosti, okej je za profil jer zauzima ti bezveze mjesto na sajtu. I ove dodaj zajebancije ih ima previse, a nisu nesto potrebne okej je za mjesto i za sliku, eto i video, al ovo ostalo ne cini ti neku korist sve to moze da se iz objave uradi. Druga stvar je da ti imas bazu igrica pa kad neko upise npr Dota 2 da mu automacki da tu igricu sa slikom ili cak da to bude grupa gde ce bit fanovi njeni pa da se tu sastaju. Da se doda na stranici kad se skroluje na dole da se automacki ocitavaju objave, a ne zadnjih 5 samo.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact