Di će webmajstori ove sezone na skijanje?

Jeste li već bili na skijanju ili tek idete?
Ja nikad u životu nisan skija.

1 Like

Na zadnjem skijanju sam bio prije 9 godina.
Trebam li reći da će klinjo uskoro navršiti 8 godina. :zub:

Kakva su skijališta u HR (Gorski kotar), recimo za obiteljsko vikend skijanje?
Ima li učitelja skijanja za vikend?

Di će webmajstori ove sezone na skijanje?

Kopaonik nisam jos stigao da odem preko tako da odem par vikenda na Kop po 2-3 dana u toku zime ali cekam da napada sneg i otvore sve staze :blush:

Ja ne volim gledat’ skijanje niti na televiziji. :smile: :o:

1 Like

Ne volim ni ja gledat skijanje i nijedan drugi zimski sport, ali neke ljepote u tom skijanju ima. Osjecaj je lijep. Pravo sam se iznenadio prvi put prije desetak godina (15ak ipak) da mi se svidjelo jer nisam neki ljubitelj ni zime ni snijega, more i ljeto su zakon. Opet svidjelo mi se. Svidjelo bi mi se jos vise da sam naucio solidnije da skijam, jer gledam moje roditelje i brata oni obozavaju s tim da bolje komad skijaju od mene. Samo poprilicno skup sport u odnosu na ljetovanje i ljetnje sportove. Preporucujem da se proba ko para za to ima. Jer nikad ne zna coek sta ce mu se svidjeti dok ne proba. Eto ja juce pojedoh karfiol corbu i mogu rec da nije losa uopste

1 Like

Idem na Jahorinu ali ne znam da li ću na skijanje (prvi put idem), prije da ću se samo sankati sa malcem :smiley: mada možda i probam, ko zna možda mi se svidi.

Isto tako i ja al eto čovjek se iznenadi :smiley:

I ja sam na Jahorini prvi put skijao. A puno klinaca od 3-4 god koji skijaju (tj. lete naspram mene) tako da ako klinjo nije premali mozete zajedno uciti. Valjda je njima i lakše naučiti no nama jer nemaju kočnica u glavi ko mi.

Balkanci idu na skijanje radi preseravanja.

Dodju tamo, naprave jedan spust i odu u kolibu na kuhano vino i tamo sjede , piju i jedu.

Pravi j…c koji ide na skijanje, nekoliko sati skija, a takvih je manje od 1 %, poslije toga ode nesto pojest i popit i na spavanje, drugi dan opet.

1 Like

Pa u Schladming, gdje drugdje?! Zašto? Pa svi su gore…

:smiley:

2 Likes

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey