Di će webmajstori ove sezone na skijanje?


#1

Jeste li već bili na skijanju ili tek idete?
Ja nikad u životu nisan skija.


#2

Na zadnjem skijanju sam bio prije 9 godina.
Trebam li reći da će klinjo uskoro navršiti 8 godina. :zub:


#3

Kakva su skijališta u HR (Gorski kotar), recimo za obiteljsko vikend skijanje?
Ima li učitelja skijanja za vikend?


#4

Di će webmajstori ove sezone na skijanje?


#5

Kopaonik nisam jos stigao da odem preko tako da odem par vikenda na Kop po 2-3 dana u toku zime ali cekam da napada sneg i otvore sve staze :blush:


#6

Ja ne volim gledat’ skijanje niti na televiziji. :smile: :o:


#7

Ne volim ni ja gledat skijanje i nijedan drugi zimski sport, ali neke ljepote u tom skijanju ima. Osjecaj je lijep. Pravo sam se iznenadio prvi put prije desetak godina (15ak ipak) da mi se svidjelo jer nisam neki ljubitelj ni zime ni snijega, more i ljeto su zakon. Opet svidjelo mi se. Svidjelo bi mi se jos vise da sam naucio solidnije da skijam, jer gledam moje roditelje i brata oni obozavaju s tim da bolje komad skijaju od mene. Samo poprilicno skup sport u odnosu na ljetovanje i ljetnje sportove. Preporucujem da se proba ko para za to ima. Jer nikad ne zna coek sta ce mu se svidjeti dok ne proba. Eto ja juce pojedoh karfiol corbu i mogu rec da nije losa uopste


#8

Idem na Jahorinu ali ne znam da li ću na skijanje (prvi put idem), prije da ću se samo sankati sa malcem :smiley: mada možda i probam, ko zna možda mi se svidi.

Isto tako i ja al eto čovjek se iznenadi :smiley:


#9

I ja sam na Jahorini prvi put skijao. A puno klinaca od 3-4 god koji skijaju (tj. lete naspram mene) tako da ako klinjo nije premali mozete zajedno uciti. Valjda je njima i lakše naučiti no nama jer nemaju kočnica u glavi ko mi.


#10

Balkanci idu na skijanje radi preseravanja.

Dodju tamo, naprave jedan spust i odu u kolibu na kuhano vino i tamo sjede , piju i jedu.

Pravi j…c koji ide na skijanje, nekoliko sati skija, a takvih je manje od 1 %, poslije toga ode nesto pojest i popit i na spavanje, drugi dan opet.


#11

Pa u Schladming, gdje drugdje?! Zašto? Pa svi su gore…

:smiley: