Digital Generation - ZARADA (provereno)

Pokusacu u najkracim crtama da objasnim sto je moguce kvalitetnije. Radi se o sajtu koji trenutno ima oko 200 000 clanova (i raste velikom brzinom).

[color=#FF0000]1.[/color] Treba da se registrujete ovde:
https://coingeneration.com/auth/new/174047/

          (referal link kojim se registrujete preko mene i ja dobijam 20% od vase zarade, a naravno vi ne gubite nista, a ja cu vam pomoci oko svega sto se ove zarade tice)

[color=#FF0000]2.[/color] Sada morate da verifikujete nalog pomocu mobilnog telefona, tj. potrebno je unesete broj telefona na koji ce vam stici poruka, i na koju treba da uzvratite taj kod koji dobijete. Moja preporuka je da to bude broj TELENOR mreze (licno sam imao problema sa MTS mrezom, a i drugar sa VIP-om). Cena poruke je 10 dinara okruglo.
[color=#FF0000]3.[/color] Zatim uslikate (print screen) Profile stranicu (na sajtu: Personal > Profile) tako da obuhvatite sledece: [color=#00BF00](Successful verification)[/color] koje ce vam stajati odmah do broja telefona. Tu sliku posaljete Support timu na sledeci nacin: Tickets > New ticket. Department: Trial ; Subject: Free Thread. Okacite je na neki od free image hostinga (tinypic ili slicni). U roku od 48h cete dobiti taj Free Thread (ispod je objasnjeno sta on predstavlja).
[color=#FF0000]4.[/color] Kada ste dobili taj Free Thread, skinite sa njihovog sajta program (dugme Download) i pokrenite ga. Tu pocinje vasa zarada.

[size=28]Kako ovo radi?[/size]

Thread predstavlja neki proces koji vas procesor izvrsava preko tog programa (trosi svega 1-2% od procesora) i vi za to bivate placeni na sledeci nacin:
- 1 Thread = 1$ dnevno
- 2 Threads = 2$ dnevno
- 3 Threads = 3$ dnevno i tako redom do maksimalnog broja Thread-ova koji je 100 (znaci 100$ na dan)
Taj Free Thread vam traje mesec dana (znaci zaradicete 30$), a ako zelite da nastavite zaradu potrebno je da kupite Thread (ili Thread-ove) koji kostaju po 50$ i traju godinu dana. Znaci, po prostoj racunici: Ako kupite 3 Thread-ova, i svaki pravi po 1$ dnevno, vi cete za mesec dana zaraditi 90$, za dva meseca 180$, a ulozili ste 150$. Sto znaci da vam je potrebno mesec i dvadeset dana kako biste vratili ulozeno, a nakon toga je sve cista zarada.

Isplacuju na: Payza, PerfectMoney, Paxum itd. (imate kompletnu listu na njihovom sajtu.)
Takodje preko ovih racuna mozete i da uplatite novac za Thread-ove.
Sto se tice minimalne isplate - mozete da isplatite kada god zelite, ukoliko zaradite 2$ mozete ih u istom trenutku uzeti na neki od racuna. Isplate su INSTANT (automatske).

Referal program:
Za referale prvog nivoa dobijate 20% od njihove zarade, a za referale drugog reda 10% (tj. referali vasih referala).

Ako samo malo proguglate naci cete da ovo NIJE scam, takodje mozete pogledati i na sledecem sajtu: Is coingeneration.com a scam website ? Is coingeneration.com a legit website ? Check it with Scamvoid.com free security service
Sto se tice mene: dobio sam Free Thread i kupio jos dodatnih 5 Thread-ova (ulozio 250$), i radi odlicno, a ja ocekujem da povratim ulozeno za mesec dana i nakon toga taj novac uloziti u jos Thread-ova. Sutra cu imati prvu isplatu, pa cu postaviti screenshot ovde kako biste se uverili.

Meni ce mnogo znaciti ako se registrujete preko mene, a vi nista ne gubite. Takodje sam tu za sva vasa pitanja, i pomoci cu vam maksimalno oko svega vezano za ovu zaradu. :slight_smile:
Ako bude bilo potrebe, dacu vam i moj skajp.

Dokazi:

Pozdrav!

Scam, evo ti jedna tema vezana za pravila ovoga foruma:

http://www.webmajstori.net/forum/17484-teme-koje-promieu-programe-zarade-aee-biti-uklonjene

Evo i za danas:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact