Djed mraz poklanja komercijalnu wordpress temu

Pošto se bliži Božić i Nova godina a to je kao što svi znamo vrijeme darivanja, Djed mraz skriven u meni odlučio je jednoga web majstora s ovog foruma obradovati s jednom lijepom wordpress temom.

Ta wordpress temu je brza, lijepa i navodno se može koristiti i sa sljedećim page builderima (Elementor, Brizy, Beaver Builder, Visual Composer, SiteOrigin, Divi Builder).

Temu i sve oko nje možete proučiti ovdje: Neve – Super Fast, AMP & Gutenberg-Ready WordPress Theme

Tema je besplatna na godinu dana i možete ju koristiti za koliko god siteova želite.
Nakon isteka godine dana možete platiti daljnje njeno korištenje kako bi imali up-to-date i support ili možete cancelirati renew i nastaviti ju koristiti ali bez updatea i supporta.
Prije downloada potrebno je ostaviti podatke od kartica ili PayPala za renew. To kasnije možete cancelirati ako nemate namjeru obnoviti support nakon godinu dana.
Više detalja možete saznati ovdje: Frequently Asked Questions - ThemeIsle

Možete odabrati bilo koji plan (Personal, Business, Agency) koji želite koristiti ali najbolje da uzmete Agency jel vam nudi najviše kao što vidite dolje na slici:

Ako ti se tema sviđa i odgovara te imaš ideju za neki dobar site koji bi mogao isfurati sa njom sve što trebaš je javiti mi se privatnom porukom i ukratko objasniti kakav site bi napravio sa tom temom.

Djed mraz sa svojim pomoćnicima vjećati će uz kuhano vino i negdje oko Božića donijeti odluku tko zaslužuje ovu temu na poklon.

Na božićno jutro provjeri ispod bora jesi li baš ti dobio free link ove teme.

Ho, ho, ho, i da ne zaboravim, svim wmforumašima sve najbolje za nadolazeće blagdane i u idućoj godini.

6 Likeova