DNS na blogger.com sa hosting90.hr

Pozdrav, dali bi bili ljubazni i pomogli. Kupio sam xyz.hr domenu kod hosting90.hr, a razmišljam da bi je “spojio” sa Blogger.com Pogađate da nisam baš neki veliki znalac za DNS i sl. Ostavio bi par slika kako to izgleda ali zasad nemogu kao novi član. Molim pomoć!!!

Najbolje ti je da se javiš njihovoj korisničkoj podršci… Znam da na domenama kupljenim kod njih ne možeš sam mijenjati nameservere, nego također moraš zatražiti da to oni naprave.

Imaš od googlea tutorijal kako postaviti. Napisi how to connect domain to blogger ili tako nekako na google pa ces naci… :slight_smile:

Pa pokušao sam sa njima to prodiskutirati, ali naletio sam na operatera koji nije bio voljan pretjerano objašnjavati (zapravo uopče) to preusmjeravanje. Neznam ,probat ću opet. A d1namic, jesam našao neke tutorijale, pa čak i tu na webmajstorima, ali nije išlo. Kažem ako je netko imao iskustva sa njima (hosting90) i dobro se kuži u DNS (a i blogger) neka pomogne. Hvala još jednom.

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+connect+domain+to+blogger

Zar je to bilo teško?

Hosting90systems nije niti GoDaddy niti koriste cPanel, u tome je problem. Kao što sam rekao, čak i za mjenjanje nameservera moraš kontaktirat podršku, te onda oni po zahtjevu to naprave.

idi na www.cloudns.net i registruj free acc… podesi njihove nsove i tamo u A records upisi IP koji ti dadne blogger