Do 300kn (tj. 100%) popusta na web i reseller hosting pakete!

Ako želite povoljno doći do novog hosting paketa i smjestiti svoje web stranice na pouzdane i brze servere u Hrvatskoj, nemojte čekati. Za ovaj Božić POSLuH je u dogovoru s Djedom Božićnjakom pripremio za vas pregršt božićnih popusta na shared web hosting i reseller hosting pakete u trajanju od najmanje godinu dana.

Više informacija možete pronaći na našim stranicama www.posluh.hr

Svim forumašima najljepše želje povodom blagdana i mnogo uspjeha u 2014. godini :smile:

nikak da dobijem 300kn popust :blush:

Promo kod: 1UKEJU8Z 100kn vrijedi 30min kod.

Izgleda da je 200 i 300 kn veoma teško dobit, ako ne i nemoguće. Jel možda možemo znati kolike su šanse?

da i mene zanima koje su šanse… no frend mi dobio 300kn popusta prekjućer (znači moguće je no samo treba gubit vrijeme i grebat…)

sada baš gledam stanje po novostima, imali su i akciju prije gdje su i davali free pakete…

Evo i ja sam izgrebao 300kn.

Svaka čast Posluhu na ovakvoj akciji :slight_smile:

Dragi forumasi,

Vjerojatnost dobitka vecih popusta je naravno manja u odnosu na manje dobitke. Nazalost, ne mogu reci koliko je tocno sansa, ali mogu vam reci da je par sretnika dosada ogrebalo i iskoristilo maksimalne popuste (neki vec u par grebanja, a neki su iskoristili ugodno s korisnim pa su grebali malo duze vremena nakon cega su dosli i iskoristili maksimalne popuste - nadam se da je medu njima i netko od vas forumasa :smile: čestitamo hmati :smile:).

Ako vam ne ide, pokusajte kasnije ili sljedeci dan mozda vam nije sretan dan (akcija traje do 1.1.2014.). Zelimo vam puno srece i zabave :smile:

Ja isto dobio. Za sada sve pet.
Server stabilan, zadovoljavajuće brzine, support ne spava…
Thx POSLuH :slight_smile:

Meni je bilo dosta i 200kn popusta :wink: Ako sve bude ok, možda nagodinu i produžim. Hvala!

Zasto ne moze iz Srbije?

Poštovani shimi,

možete sudjelovati u akciji, samo nam pošaljite promo kod i sve podatke (koje je inače potrebno unijeti u narudžbenicu) na podrska[at]posluh.hr pa ćemo Vam poslati ponudu. Znači ako ste strani državljani javite nam se na mail, a ako ste hrvatskog državljanstva, možete ispuniti našu narudžbenicu :smile:

Za sva pitanja slobodno nam se obratite putem naših stranica, stojimo vam na raspolaganju,

Aha, hvala na odgovoru. A jel mogu da doplatim preko paypala, nemam ja srece s ovim grebanjem :slight_smile:

Paypal zasada nemamo, ali nadoplatu možete jednostavno izvršiti online, kreditnom ili Maestro karticom putem naše stranice na ovom linku (plaćanje se vrši sigurnim putem preko T-com Payway-a): http://www.posluh.hr/posluh-online-placanje#posluh-online-placanje

Posluh, relativno vam je lako nabaviti promo kodove i bez samog grebanja.

Kontaktirajte me na PM ako ste zainteresirani da vam ukažem na propust, a imam ideju kako možete poboljšati samu grebalicu.

Poštovani,

sustav prati i prepoznaje koji kod je ogreban, a koji nije te je li upotrebljena skripta (ili recimo uzastopno osvježavanje stranice bez grebanja) što je prema uvjetima akcije zabranjeno te POSLuH u takvim slučajevima ima pravo uskratiti popust. Tako da Vam zahvaljujemo na upozorenju na propust, ali popuste dobivaju samo korisnici koji ne zloupotrebljavaju grebalicu, nego ovu našu akciju shvaćaju kao zabavan način da uštede na hosting paketu.

U svakom slučaju, zahvaljujemo na interesu za našu grebalicu.