Dobio sam email, da imam 3 imate 3 radna dana za uvođenje izmjena na jedni stranici

Dobar dan,

Dobio sam email od adsense-support@google.com, da imam 3 radna dana za uvođenje izmjena na jedni stranici. Pregledali su moj koristični račun i primijetili da trenutno prikazivam Google oglase na način koji nije u skladu s adsense pravilima. Do sada mislio sam, da je sve uredu ali nema to veze, ako oni kažu da nije u skladu onda nije. Danas sam izvršio izmjene i sada mislim, da je sve ok ali nisam 100%:cmolj: Stvarno ne želim, da ne bih mogao više prikazivati oglasa na ovoj stranici u kojo sam uložio puno vremena i napora. Imao je li koji slični problem? Želim jim šaljiti moj odgovorov, dali mislite da je ovo potrebno ili ne? (napisali su, da čejo automatski utvrditi izmjene)

Imam još posljendju prošnju. Ne dolazim iz Hrvatske i zato neznam dobro hrvatsko. Mislim jim šaljiti spodnju poroku. Može li jo ko pregledati i popraviti tako da ne bude sve napisano tako loše? Puno vam hvala za pomoč i odgovore.

[quote=""]Dobar dan,

Hvala Vam za upozorjenje. Izvršio sam potrebne izmjenje (odstranijo sam lijevi in vrhnji oglas, spremenio design, doljni oglas pomaknio sam više od flash igrice) i sada upam, da je sve ok. Ako nije, molim Vas, šaljite mi upozorjenje šta još nije ok i odmah ču promjeniti.
Hvala, xy
[/quote]

Što se bojiš, samo su ti rekli da makneš oglas koji nije prema pravilima. Meni se isto dogodilo3-4 puta.

Čak i da ne ukloniš oglas nebi dobi ban nego se oglas nebi prikazivao više!

Dobar dan,

Hvala Vam za upozorjenje. Izvršio sam potrebne izmjenje (odstranijo sam lijevi in vrhnji oglas, spremenio design, doljni oglas pomaknio sam više od flash igrice) i sada upam, da je sve ok. Ako nije, molim Vas, šaljite mi upozorjenje šta još nije ok i odmah ču promjeniti.
Hvala, xy

prijevod:

Poštovana/i,
Hvala Vam na upozorenju. Izmjenio sam stranicu (uklonjen lijevi i gornji oglas, napravljen redizajn, donji oglas postavljen iznad flash igrice) te se nadam da je sad sve u redu. Ako nije, molim Vas, ukažite mi na propuste koje ću popraviti u kratkom vremenu.
Srdačan pozdrav i hvala,
– xy

Hvala obadvima za odgovor.

Imam još jedno pitanje.

Ovo je “google” upozorjenje

[quote=""]Izdavači ne smiju ni na koji način poticati korisnike da klikaju na Google oglase. To uključuje implementiranje koje bi moglo poticati slučajne klikove, kao što je postavljanje oglasa pokraj flash igrica ili traka za navigaciju ili postavljanje oglasa i veza na web lokacije sasvim blizu jedno drugoga.
[/quote]

Problematična stranica…

http://img682.imageshack.us/img682/1552/staroh.png

Nova stranica

http://img692.imageshack.us/img692/7999/novog.png

Šta mislite? Bič če nova stran ok? :hmmmmmm: Ja mislim, da je bio največji problem u oglasu 600×160 zato sam ga odstavijo. Smanjio sam gornji oglas i povečao razmak i sada molim, da je sve ok :confused:

da malo si pretjerao sa oglasima po meni sad ces vidjeti sto ce ti reci

taj mail sam i ja dobio… izvršio potrebne izmjene, poslao mail natrag da sam obavio ono što su tražili ( i to u roku 2 sata, a ne 3 dana) i nikad više nisam vidio oglase na stranici.:srednji:

Možeš reči koja stranica? Kada su ti oglase na stranici blokirali? Koliko si zaradio na dan i koliko si imao visitors/dan?

(uplašio si me, sada sam odstranijo i gornji oglas - 468-60 :/)

vrlo vjerojatnio imate preveliki crt.

Čini se da je sada sve ok :smiley:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja