Dobri i loši trgovci na WM forumu

Nisam se javljao u ovu temu već neko vrijeme, ne bih ni sada, ali moram zbog jednog lijepog poslovnog iskustva/suradnje koje još uvijek traje. Iako uopče nije sporno kako je @bugi pošten poslodavac, moram ga još jednom pohvalit jer osim što je fer u plaćanju, u svemu oko posla hoće izaći u susret. Iskustvo 11/10.

Također, od nedavnog iskustva odrađen jedan posao linkbildinga za člana @edog u kojem je član isplatio novac prema dogovoru, te u cijeloj priči bio susretljiv i dobronamjeran. Također odlično iskustvo, 10/10.

Također pohvala za člana @mrcina profesionalno i napravljeno prema dogovoru, mislim da ću nastaviti dulju suradnju. Napokon na forumu jedna osoba koja te neće prevariti i uzeti novac i napraviti polovičan posao.

Izvinite, ali ova tema je predugacka… Pa, ko jos zeli ovakav kilometarski post? Evo, prijedlog, napravite novu kategoriju za ocjenjivanje trgovaca i svaki trgovac neka napravi svoju temu. Ovdje se ne snalazim :frowning:

Još bolje bi bilo da su profilu vidi pozitivan ili negativan
feedback od naručitelja, opis posla kojeg je radio…

4 Likeova

Imas trazilicu u gornjem desnom kutu (povecalo), kliknes na to i upises @ + nickname osobe za koju si zainteresirana, i izlistaju ti se sve poruke gdje je isti spomenut.

2 Likeova

nakon duzeg vremena napravio sam suradnju s članom foruma, @komentar sve platio kako je i bilo dogovoreno par minuta nakon zavrsetka posla, suradnja odlicna…

Također, sve pohvale za člana @zerocoolos

Pohvaljujem @alencia i preporučam za suradnju!
Odlična u dogovorima, braza s uplatom, ma super. :sunny:

1 Like

Pohvale idu i natrag, @Petra369 je, što bi rekli, pravi ghostwriter, i tople preporuke :thumbsup:

1 Like

Sve najbolje preporuke za @Petra369 . Definitivno osoba za članke.

1 Like

Ujedno preporuka za osobu @Martina00 , sve prošlo za 10. Odlična saradnja

@josip01 brzo i kvalitetno odradio posao dodavanja članaka na stranicu :wink: odlična suradnja

Također preporuka za @tempoit, sve uredno plaćeno.

Fake BIDER: Macan (profil: http://wmforum.geek.hr/users/macan/activity ima webstranicu: http://www.bubni.net/)
izgledao kao ozbiljni user a ispostavilo se da je fake bider i osoba koja ne odgovara na privatne poruke, a istodobno pise glupsoti po forumu.

Topic problemi:


Ja cu ove topice resetirat jer je MACAN nabijao cjenu, pa nije fer prodat second bideru. Sve u svemu gospodin macan, osoba poduzetnickog duha je samo stvorila probleme meni i drugima. A radi se o usljivih 50$

Zaboravio sam editovati, @Macan ipak nije uredan korisnik.

Ma niej nesporazum, mozda je nemar. Ako moze pisat po forumu neke gluposti onda moze i napisat privatnu poruku, nije da sam mu jednu slao. i da vidim da je dobio pohvale ovdje, ali evo ja ga cekam da odgovori na poruku , a nije odgovorio vec ima tjedan i vise. A isto vremeno pise u topicu pravopis webmajstora… Mislim ne drzi vodu da nema vremena za odgovorit na poruku…

Preporuka za saradnju sa @mayandream

Transakcija sa @mitok prošla bez ikakvih problema! +1

Također, transakcija s @LXg odrađena bez problema! Preporučam

Pohvale za člana @ante_popic. Uredno uplatio novac. Čak sam neko vrijeme mislio da neće uplatiti, ali čovjek nije imao pristupa internetu, pa nije mogao odgovoriti. Sve 5/5. Preporučujem suradnju! :slight_smile: