Dobri i loši trgovci na WM forumu

Upravo tako.Sve korektno uradjeno od strane korisnika @Zdenga .

1 Like

Preporuke za @mdesign za prevodjenje sa hrvatskog na njemački, povoljno, brzo i kvalitetno, suradnja se nastavlja i dalje…

1 Like

@vladowsky svakako da se nastavlja i mogu samo reći za @vladowsky da smo se osobno našli danas jer blizu živimo, ali danas nakon odrađenog posla je čovjek došao kako obećano na dogovoreno mjesto iako se prvi put upoznajemo uživo) Inače odavde preko par postova se samo znamo, i još je dao nešto novaca pride (nije pride nego će idući put zato dati manje za isti obujam posla) no meni je bitno da je posao konstantan. Svaka čast i naravno da nastavljamo suradnju i moje preporuke!

Nikad nisam imao loša iskustva na ovom forumu. Neznam o čemu se radi ali ja preporučam ovaj forum svima koji imaju viška vremena i nekog znanja

Nikako vam ne preporučam suradnju sa krosnikom @tempoit , 2 razloga, uvijek sa uplatom novca kasni po barem 7-15 dana ili nikako ne posalje novac :wink:
U mom slucaju nije ga nikada ni poslao nije veliki iznos(60€) al ipak sam se potrudio u roku sve zavrsio ispoštovo’ A on sada fura ne odgovara na poruke a visi na fejsu i na forumu :slight_smile:

Mozda je zavrsio u buksi :wink:

Odakle na fbu i na forumu ? :smiley:
A da hoce Bogdom zavrsiti cime se sve bavi ne bi me cudilo… :smiley:

Napravljena transakcija s @Nikola051 … sve prošlo vrhunski i brzinski.

1 Like

Lose iskustvo sa @TopWeb sve smo dogovorili, obecali, ali nista od njegove uplate… gubljenje vremena i zivaca.

Odlično iskustvo sa članom @imemperor1 . Ispoštovao sve na vrijeme kako je i rekao. U pitanju je bila kupoprodaja.

Takodje odlično iskustvo sa @renato100 članom, sve odradjeno brzo i efikasno bez ikakvih problema. Sjajan čovek za saradnju, sve pohvale!

Član @wizard4u izvršio uplatu za obavljeni honorarni posao. Susretljiv, pošten i kvalitetan suradnik.

Novci danas isplaćeni pokušao sam izbrisati prethodni post al ne ide :smiley:

korektna suradnja s @Zdenga

nažalost gore me popljuvao puno jer sam kasnio s isplatom… ja mu sve ljepo objasnio kakva je situacija i da će isplata biti samo ne trenutno :wink: kasnim puno, al nakupilo poklopilo se nekoliko problema koje sam tada morao rješiti…

sad je sve riješeno i podmireno :wink:

nadam se da ostajem na tom forumu kao član s dobro reputacijom bez obzira na post Zdenge od prije mjesec dana :smiley: puno sam suradnji do sada obavio s raznim članovima i svi su bili puni hvale za mene tako da nema razloga za brigu…

Neugodno iskustvo sa @fico7489

Cijeli dan se dogovaramo da ce kupit web hosting s domenom i na kraju kaže ako nemam facebook stranicu, google plus i ostale društvene mreže da neće kupiti.

Gubljenje vremena i živaca.

Neugodno iskustvo sa Nikola​051

Cijeli dan se dogovaramo da kupim web hosting s domenom “optimusfx.net” i na kraju kaže da facebook stranicu identičnog naziva kao domena “optimusfx.net” ne može dati jer je to privatna stranica iako fb button na webu vodi na tu stranicu.

@BorisJenicek

Suradnja za svaku pohvalu. Iako sam ja nemoguce puno kasnila s prijevodom bio je vise nego korektan i nije bilo nikakvih suvisnih pitanja.

@fico7489

kaze oce kupit, pa onda nece. gubljenje vremena

@amardugi -> dobio sam poruke u inbox da je prevarant, a neda mi se sad istraživati dal je ili nije.

1 Like

također loše iskustvo @TopWeb

držao sam njegov Adsense na sajtu par dana da vidi jeli sve u redu sa zaradom nakon toga više nije odgovarao na poruke…