Dobri i loši trgovci na WM forumu

@dadaas prije bih rekao da ti prodajes maglu i oces prijaviti covjeka jer si odbio da ti licno donesem novac,nemas razloga odbiti osim ako nisi htio prevariti me.

Da, isto kao sto sam prevario x drugih ljudi, isto kao sto mozes napraviti search na googleu i vidjeti tko je dadaas. A za tebe mozemo vidjeti i na ovom forumu topic gdje su te ljudi povezali vec prije ovog skandala s neozbiljnom osobom.

Malo poskrolaj gore, viodjet ces da imam uredne transakcije… No tebe to ne zanima jer si na ovom forumu vrlo vjerojatno da trolas, trosis nas novac i nase vrijeme…

Nema veze dali si imao suradnje do sada sta ti je tesko izaci ispred kuce primiti pare das mi podatke i gotovo?Ako je onda trazi drugu zrtvu jer ne kupujem gluposti preko neta i jos pod laznim nickovima na forumu .

Daj molim te, imas ejdan topic u kojem su te ismijali zbog krajnjih gluposti, pa iams skandal s bidanjem i sad imas ovo sto si napisao?

Za 500 kuna ces ti putovati na kraj drzave? Iz krajnjih neozbiljnosti u jos vece neozbiljnosti.

znamo ja i ti da neces putovati ni do vrata svoje sbe, a kamoli do kupca.

Nadam se da ce administratori ovog foruma reagirati, jer ovo vec postaje smijesno. Ne samo da optuzuje nekog na neke prijevare nego se i ismijava sa wmforuma.

Pa zašto ne doci do tebe?
Kada putujem cijelom hrvatskom i najsigurnija opcija osim ako ne prodajes maglu :wink:

Pohvala za suradnju za @nikola051

Inače ne dajem u temu dobri i loši trgovci pohvale, jer surađujem sa članovima foruma koji su više manje stalni članovi, no kada surađujem sa “manje poznatim” članovima, volim dati pohvalu ili kritiku kako bi njihove buduće suradnje s ostalim članovima bile lakše.

Pohvala ide ka @IvanaM koja je uredno uplatila novac nakon što sam odradio posao, te je dogovor oko posla bio veoma brz. Preporučujem suradnju sa navedenom članicom! :slight_smile:

Sve pohvale za člana @m1l4n

Odlična suradnja i brz dogovor u vezi fb promocije

1 Like

Takodjer javno pohvaljujem covjeka koji je odradio sve sto je obecao :slight_smile: prvi put u zivotu nisam stala na minu :slight_smile:

Pohvala za @mrcina za transfer Paypal na Moneybookers. Sve odrađeno u par minuta! :slight_smile:

Jako korektna suradnja sa korisnikom @piko1110

1 Like

Također pohvala za @d1namic, sve brzo riješeno kako i treba biti.

No treba istaknut i da je @milos izašao u susret s obzirom na hitnost i odlučio pričekat za svoj transfer također s Paypala na Skrill / Moneybookers.

1 Like

E onda hvala i @milos! :slight_smile:

1 Like

Pohvale za @mrcina sve odrađeno brzo i kvalitetno.Svakako surađujem s njim još u budućnosti.

Također, pohvala za @spale.

Lako smo se dogovorili, a za obavljenu uslugu je uplatio unaprijed bez imalo problema. Inače, ovo nam nije prva suradnja, već smo prije radili, smo je on tad imao drugi nick.

Sve pohvale za člana @undefined .Uspješna saradnja.

Sve najbolje o @Nikola051

@nkpodovi10

Kao što vidim, reklama i dalje stoji tamo gdje je i plaćeno, tako da neznam u čemu je problem.
I ja se ne sjećam da sam s tobom imao bilo kakav dogovor nego s osobom @bbb1988

Pozdrav.

P.S. SLIKA KAO DOKAZ:

Odrađena transakcija Paypal -> Skrill za člana @milos

Čovjek izašao u susret o čemu sam već pisao. Dao poštenu proviziju za transfer, te još imao strpljenja čekat da ja primim jednu drugu uplatu na Skrill (iako nije morao, ali nije mu bilo hitno pa je pristao).

Bravo!

1 Like

Da pohvalim i ja clana @mrcina na veoma korektnoj i drugarskoj saradnji.
I nadam se jos mnogo saradnji sa njim, i pomoci za bilo sta kako sa moje strane tako i sa njegove.
Sve moje preporuke za clana

1 Like