Dobri i loši trgovci na WM forumu

Pohvala članu @morisato, uredno i po dogovoru uplatio novac

Pohvala za @Sprinter za efektno odradjen posao.

1 Like

Pohvala za člana @TuX1 covjek preveo web stranicu na španjolski perfektno (ima dosta teksta) ijako to nije bilo naznačeno u njegovom oglasu i to prije uplate.

1 Like

http://prntscr.com/6h9tmp ZAHVALJUJEM CARE I TI SI SUPER OSOBA

Preporuke za člana @chiefwolfinjo …sve odrađeno brzinski i bez greške.

1 Like

@Amel_ uplata je na računu. Hvala i nadam se budućoj suradnji. Pohvale

1 Like

@Affiliate_Ninja = @amardugi

Nakon što je tisuću puta banovan, već svima poznati varalica, ne ustručava se praviti nove profile.

4 Likeova

Pohvala članu @updown,
Uplatio za odrađeni posao, čak i malo više od dogovorenog :slight_smile:

Pozitivna iskustva sa članom anja1
Kategorija: kupoprodaja
10/10

samo riječi fale za člana @sproject
sve prošlo kako smo se dogovorili kod prodaje sajta.

Moram i ja jednoga prijavit … radi se o bivšem Amel_ a sadašnji Ivi … dogovorili smo jedan posao … počeo je radit i u među vremenu meni uleti još jedan posao kojega mu prosljedim da odradi … zbog njega sam zamalo izgubio jako uglednog klijenta u mojoj sredini jer se prestao javljati na mob i odgovarati na poruke ovdje te na sms
oba projekta su mu uredno plaćena i lik nestane bez traga i glasa ali vidim da je opet tu i da mjenja ime … kada mi se to desilo poegledao sam malo po internetu i dobio zanimljiv članak

http://zimo.dnevnik.hr/business/zasto-nikad-ne-biste-smjeli-lagati-mediju-pitajte-smsajcomhr-i-mirka-katica/7771

Dakle radi se o dotičnom gdinu Mirku Katić iz Rijeke

Sve poruke iz inboxa je izbrisao ali se malo zafrknija jer imam njegovu adresu sa WU uplatnice a bome i adresu firme … si ju mirko u rijeci … :blush:

I mene je prevario bivši Amel(Mirko Katić), a sadašnji Ivi koji je promjenio nick.

Mirko je stari lisac…postoji nepisano pravilo koje glasi da kada ideš s nekim surađivati prvo što učiniš je da ga pitaš da li si ti Mirko Katić, ako kaže da je bježi od njega.

4 Likeova

treba bježat od njega ko od crnog vraga

I mene je pokusao da na neki nacin “obmane” ali sam ga provalio u drugoj poruci, nista strasno samo je lagao tipa citiram “imam SEO u malom prstu” i “radio sam 3 godine u DEJAN SEO” i slicno, odmah sam video da je klinac po nacinju pisanja. I da, u konverzaicji mi sada za njegovo ime pise Ivi umesto Amel i pomenio je avatar to jest izbrisao stari. Mislim da mu je ovo prava slika ukoliko ga neko trazi :smile: - http://www.freelance.hr/33

prvi ulet vezano za novce je daj šta daš…kao netraži novce i onda poslije traži 250 kn

Pohvala za @IvanaM, uredno uplaćen novac nakon što sam obavio posao! :slight_smile:

Dogovorio sam posao sa korisnikom @North. Posao je bio napraviti bazu filmova od 1000 filmova a cijena je bila 1kn po filmu dakle sve ukupno 1000kn za isplatiti.

Nije me prevario ali sam izgubio vrijeme bezveze i sad se ne javlja nikako a dogovorili smo se da ćemo se iduci dan opet cuti te da cu mu poslati bazu od 200 filmova da se uvjeri da nema prevare.

Da se javio ja sam njemu trebao poslati bazu od 500 filmova a on meni uplatiti na tekuci racun ili kako se vec dogovorimo 500kn a za kasnije lako jer ga nisam trazio novac unaprijed misleci da ce se covijek javiti i dacemo rijesiti sve jer je izgledao ozbiljno.

Spominjao je jos da ce biti kao poslo itd. itd… dakle nisam prevaren ali eto covjek se dva dana nejavlja nikako a ja obavio posao.

Tako da eto imam bazu filmova za php melody od 500 i 1000 filmova pa ako je netko zainteresiran moze me kontaktirati na PM a placanje preko tekuceg racuna

Ako ne prodam uzet cu neku domenu pa odraditi sebi web …

1 Like

Još jedan posao uspješno završen sa članom @mrcina - sve pohvale…

Također sve pohvale za člana @komentar

Uredno plaćena usluga. Ugodna suradnja, lako se dogovorit, a suradnja ide dalje.