Jedno vrijeme je ovdje operirao sa nickom @Macan , odradio je par pozitivnih suradnji s drugim članovima (pa i samnom između ostalog, u nastavku teksta o tome), mislio sam da se opametio i nisam htio ništa pisati na forumu. Radio sam mu transakciju novca sa Skrilla, on je meni prvi uplatio jer kao što rekoh, na taj način već duže vremena radim.
Tad sam čak i nekoliko moderatora (i članova foruma) kontaktirao da vidim šta je najpametnije napravit pošto sam imao saznanja da je to on (dao mi je podatke za uplatu, slao sam mu poštom jer mu je račun bio pod blokadom), a nekakav zaključak tih poruka je bio da se možda opametio i da napravim što mislim da je najbolje. Završio sam transakciju i nisam pisao na forumu da je to on. Sada, kada vidim da i dalje paradira, pišem da znate i da jedna-dvije pozitivne reputacije u ovoj temi nisu jamac da to nije on (jer možda se hvalio s drugih svojih profila kao slučaj naveden u prošlom postu koji sam naveo), već gledajte i ko piše te pozitivne reputacije, gledajte da se bilo kako osigurate da nebudete nasamareni.
Toliko od mene.