Dobri i loši trgovci na WM forumu

@petarcro pisao sam tekstove za njega, pozitivno iskustva, svaka preporuka!
@Gadafi prevodim tekstove za njega, pozitivno iskustvo, svaka preporuka!

Sve preporuke za korisnika @tony covek mi brzinski je resio za mene bitan problem na kojem su me zavlacili i preko WJunctiona i na Upworku.

@Lavi također nemam zamjerke, brzo se dogovorili točno što treba napraviti, brzo sam bio isplaćen, thanks još jednom

@spale pisao sam tekstove za njega, pozitivno iskustva, svaka preporuka!

Pohvaljujem člana @vladowsky.
Odlična višemjesečna suradnja. Plaćanje uvijek u rekordnom roku.

pohvala za decka @id78 za postavljanje media servera na linuxu

1 Like

Sve odlicno proslo, placeno unaprijed, usluga uradjena… :beers:

Sve preporuke za clana @Perunxxl
Transakcija zavrsena u kratkom roku, dogovor ispostovan maximalno.

Nadam se ponovnoj saradnji. :slight_smile:

1 Like

Sve OK i sa strane @IKI.

@jurazg1
Sajt koji sam kupio od njega.


Dobio sam zarazen fajl…

U obranu zelim reci da je gospodin promjenio nameservere prije nego li je uplodao web, pa tako web stranica vec 5 ili 6 dan ne radi. Meni na mom serveru je sve radilo. Kompjuter sam skenirao i nista nije pronasao.

Ma da sam sam zarazio…

Ne kontam, ti si kupio sajt, i dobio zarazen fajl, šta je on tebi slao fajl, exe, jpg…? Ili čitav web sajt u jednoj mapi?
Tvoja krivnja, ti si trebao to sve prvo provjeriti prije uploada na svoj web server…
A ako je nullirana skripta, ne mora značit da je zaražena, već provajder zbog abuse baci ti kompletan sajt, ili neke fajlove sajta u karantenu… Ili traži da ti pošalju taj zaraženi fajl, pa reversuj, vidi šta šalje i kome…

A nemozes ti njemu dokazat. on tvrdi da sam ja kriv. Poslao sam mu cijeli web zipani znaci iz public_html. Iskreno dali je nulirana tema ne znam jer sam ju i ja tako kupio sa webom i normalno sam je podesio. A kralj je promjenio nameservere i krenuo uplodat i onda 5-6 dana je web offline i sada mene napada a lijepo sam mu rekao da rucno instalira onda temu i ubacuje igrice ali ne on to nezeli.

Ne vredi se ubedjivati sa njim. Oprostim pare i to je to… Uopste ne zelim da se mlatim sa time. Platio, zajebao se i to mu je to. Decko je precrtan i kraj price.

Vredi, kako ne… Ti kriviš javno osobu, a nemaš ni jednog konkretnog dokaza…
Ni reverse log tog zaraženog fajla, nit ništa, dobio si samo mail od hosting provajdera i kriviš lika ovdje…

To ti je isto ko kad ja kupim Lubenicu, ostavim je pokraj frižidera i sutradan krivim prodavača jer se pokvarila, a ja ju prije toga nisam npr stavio u frižider, znači niđe veze…

I ja sam 1000% siguran, da nije do njega, već do tebe, piše ti u mailu da TI ŠALJEŠ sa svog računara, i pokušavaš napravit vezu putem tog malwarea na njihove servere, a meni je nova stvar da se možeš zarazit putem public_html zipane mape, ili pomoću običnih php i html fajlova od tog cmsa…
Čak mi ni novije metode bindanja malwarea u zip fajl nisu poznate, ali de kako ti hoćeš…

Bit će da si se ti jarane zarazio, i sad si našao lika ovdje krivit zbog svoje krivice…

P.S
Ti šalješ sa svog računara vezu, tipa probava se taj malware konektovat, i pronađen je od njihovih zaštita, znači nije malware pronađen u fajlovima tog sajta, već tvoj računar je zaražen, za kojeg si ti odgovoran.
… via http ftp
bit će da si pokupio negdje keylogger / rat…

Ja imam jos dva sajta, i sa ovog istog racunara ih administriram i uploadujem bez ikakvih problema sve fajlove…Tako da je malo teze da je do mog racunara…
Bilo kako bilo, iskljucujem se jer ne zelim da se dalje raspravljam.

Odlicna saradnja sa clanom @Perunxxl, vidi se da je profesionalac.
Sve preporuke!

@jurazg1 sve pohvale na suradnji, kupio od njega web i sve uredno isporučeno. Sve preporuke.

@IvanaM nakon pola godine, a mozda i vise dosla na forum i platila neplacena dugovanja. Iskreno sam se jako iznenadio sto je nakon toliko mjeseci platila, ali mora da je imala nekih offline problema sto nije to realizirala prije.

Tak da s njom ako suradjujete nebi trebalo biti problema, cim je osoba od rijeci koja cak i nakon toliko vremena plati svoje racune. A znamo da mnogi gradjani i tvrtke koje duguju novac vracaju dugove u obrocima, a neki su i pobjegli.