Dobri i loši trgovci na WM forumu

Kupljena facebook stranica od @s.perkovic, sve pošteno tip top. :ok_hand::blush:

1 Like

Poštena saradnja sa članom @Piratko_Piratic :blush::ok_hand:

Pohvale i preporuke za kolegu @anon42619079 , uspesna saradnja za guest postove.

2 Likeova

Pohvale za člana @Cedo_Dognet

Susretljiv, korektan i jednostavan za suradnju, odlična komunikacija, sve dogovoreno ispoštovano, uredna i brza isplata obavljenog posla (dogovoreni honorar plus bonus za par :coffee: :coffee: :coffee:) …sve u svemu prezadovoljna suradnjom!

Sve preporuke!

Jako loše iskustvo sa članom @balkan11 !!!

Dogovorili smo se da mi proda FB stranicu od 4k lajkova ali imala 15k pratioca za 100 eura. I ja ti njemu lepo unapred uplatim 100 eura na Skrill i tu krece cela prica:

1.


2.
3.
4.
5.

6.

Na kraju nisam dobio ni tu FB stranicu ni taj IG nalog od 9k. Vec mi je ponudio 4 stranice po 2-3k lajkova imaju, totalno mrtve. Sve 4 imaju ukupno ja mislim oko 11k.

Ali sta cu, bolje sto sam uzeo te 4 mrtve stranice nego nista. Nisam prevaren, dobio sam nesto za tih 100 eura ali dogovor uopste nije ispunjen, napravljen sam samo na budalu i doveden u situaciju da uzmem ono sto mi se nudi. Mislio sam da ne pisem u vezi ovog slucaja ali sam se onda setio da sutra-dan moze neko drugi ovde da najebe za neke vece pare ili veci dogovor!

@steelmaiden

6 Likeova

za to je dobro za sve ovakve dilove odnosno dogvore preko neta da se ide preko na primer Escrow računa

1 Like

Dogovor je bio da mu dam stranicu za 100 Eura medjutim nedavno mi je zakljucan privatni profil sto sam i ranije pisao ovdje na forumu i nisam znao da je na tom profilu glavni Admin od ove stranice ostao.Kad sam krenuo da prebacim vidio sam da imam samo editora,Onda sam ponudio da mu vratim 100 Eura ili da mu dam druge stranice koje imam on je rekao da pristaje na 3-4 ove manje stranice ja sam mu dao stranice i to je to.Ne vidim svrhu ovog posta da sam nekoga zeznuo zaista

Slika broj 4, ostavio sam ti email adresu da mi vratiš pare, a sta si ti odgovorio?

Ljudi mogu svakako da vide razgovor na slikama i u kom smeru je to vodilo. Necu više ništa komentarisati na ovu temu što se tiče saradnje sa @balkan11 a svrha ove objave je da u budućnosti ne razvlačiš ljude i zezaš kako se tebi digne ona stvar.

2 Likeova

Joj drug ne palamudi bezveze ponudio sam ti pare nazad il stranice poslao ti link i poslao sam ti 3-4 stranice i sad ■■■■■ tu da sam te zajebo sram te bilo.Da sam htio da te zajebem ne bi ti prebacio nista da si rekao da ti pare posaljem nazad poslao bi ti i sto ne objavis sliku kad si rekao da ti dam te tri stranice umjesto para

Preporuka za članicu @mikica sve članke dostavila u najkraćem mogućem roku. Sve članke koje je isporučila su bili kvalitetni tako da moja topla preporuka. Također drži do svoje riječi napravi kako i kaže.

Sto se mene tice iskrene preporuke

@mrcina sve pohvale .

Sve prema dogovoru, sve pohvale također za @cybsec .

Pohvala za @Lora uredno i prije vremena isporuči i prije nego izvršim uplatu. Topla preporuka.

1 Like

@tempoit I njema bi želio pohvaliti ne samo da je napravio što mi je potrebno jako brzo nego je napravio tako da sam jako zadovoljam te ćemo i nastaviti suradnju i dalje.

Svaka preporuka za njegovu uslugu. Profesionalan, komunikativan i razumije klijenta.

Zahvaljujem na povratnoj informaciji i lijepim riječima! Drago mi je da ste zadovoljni :slightly_smiling_face:

Također bih htjela izraziti zadovoljstvo u suradnji s Vama na postojećem projektu. Sve najbolje u daljnjem poslovanju!

sve pohvale @Amadex brzo i efikasno

1 Like

hvala, drago mi je da si zadovoljan ‘sys admin’ uslugom

brza transakcija sa korisnikom @igor

sve 5

Također pozitivno iskustvo s korisnikom @hyk !